Γιώργος Λογιάδης: «Το μήνυμα μας πέρασε στην κοινωνία»

Πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε χθες στο κάλεσμα του υποψήφιου βουλευτή του ΜέΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιώργου Λογιάδη που είχε κάνει για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων στο, Τσαλικάκι.

Από νωρίς το απόγευμα φίλοι και υποστηρικτές έσπευσαν να τον συναντήσουν και να συνομιλήσουν μαζί του.

Στην ευρύτερη περιοχή του Μαλεβιζίου ο κ. Λογιάδης έχει αναπτύξει και ισχυρούς δεσμούς φιλίας κάτι που φάνηκε χθες το βράδυ σε μια συνάντηση που δεν ήταν μόνο πολιτική.

Ο υποψήφιος του ΜέΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη, μιλώντας στους δημοσιογράφους εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα αποτελέσματα της Κυριακής τονίζοντας ότι το μήνυμα της ΡΗΞΗΣ για να φύγει η Ελλάδα από τη φυλακή του χρέους πέρασε στην κοινωνία. Όπως είπε: «Πριν τέσσερα χρόνια ξεκινήσαμε έναν αγώνα τεράστιο, αγωνιστήκαμε και παρά τις αντιξοότητες βάλαμε το ΜέΡΑ25 στη βουλή.

Μείναμε όρθιοι, αναδείξαμε πάρα πολλά θέματα και κυρίως ότι είμαστε μέσα στη φυλακή του χρέους εξαιτίας των μνημονίων, που έχουν συνυπογράψει τα μνημονιακά κόμματα.

Λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές είμαστε σίγουροι ότι το μήνυμά μας πέρασε στην κοινωνία, για τη ΡΗΞΗ, για μια καλύτερη Ελλάδα διότι αυτά που λέμε τα πιστεύουμε και αυτά που πιστεύουμε τα λέμε. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ