Ζαχαρίας Ντουλάκης: «Αν είχαμε το Σωτήρχο θα είμαστε άλλη ομάδα»

Petite Perle 300×250

Τάραξε τα νερά του τοπικού ποδοσφαίρου το προηγούμενο καλοκαίρι ο Άγιος Δημήτριος με τις μεταγραφές που έκανε αλλά και με την επιλογή προπονητικού δίδυμου με Ζαχαρία Ντουλάκη και Σταμάτη Τζιώτη.

Οι προπονήσεις ήταν εξαιρετικές για να κάνει πρωταθλητισμό η ομάδα αλλά το τέλος του πρωταθλήματος την βρήκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ζαχαρίας Ντουλάκης θα μας εξηγήσει σήμερα τα πως και τα γιατί της πορείας του Αγίου Δημητρίου και του πρωταθλήματος.

– Ο Άγιος Δημήτριος ξεκίνησε για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα αλλά γρήγορα έχασε την επαφή με την κορυφή. Τι έφταιξε;

-«Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς ενώ χάσαμε το πρώτο σκόρερ στο περασμένο πρωτάθλημα Κώστα Σωτήρχο την πρώτη κιόλας αγωνιστική με ρήξη χιαστών. Ήταν ένα σοκ για όλους μας το οποίο δεν μπορέσαμε να το ξεπεράσουμε.

-Ο Νίκος Πατραμάνης είπε πρόσφατα ότι δεν βγήκαν οι μεταγραφές.

– Δεν θα διαφωνήσω αφού πολλές από τις μεταγραφές που έγιναν όντως δεν βγήκαν και δεν βοήθησαν στον βαθμό που θέλαμε.

-Οι σχέσεις σου με τους παίκτες πως ήταν;

– Είχα εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες. Υπήρχαν ασφαλώς κάποιες εντάσεις υπήρχαν λόγω των αγώνων και της πίεσης που υπήρχε αλλά προβλήματα δεν είχαμε.

-Ο Νίκος Πατραμάνης μας τόνισε πως αν θες μπορείς να μείνεις στον Άγιο Δημήτριο. Εσύ τι λές;

– Κάναμε μια πρώτη κουβέντα αλλά δεν τα βρήκαμε. Αν δεν βρούμε κοινό σημείο επαφής θα αναζητήσω αλλού την τύχη μου.

-Στα παιχνίδια με τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας τα πήγατε πολύ καλά αλλά χάσατε αρκετούς βαθμούς με τις λεγόμενες μικρές ομάδες.

– Ο πρώτος λόγος είναι πως υποτιμήσαμε τις λεγόμενες μικρές ομάδες δεν είχαμε και βάθος ρόστερ ενώ στα ντέρμπυ οι παίκτες είχαν το κίνητρο να κερδίσουν τους πρώτους και έδειχναν σοβαρότητα και ωριμότητα οπότε παίζαμε πολύ καλά αλλά και πάλι μπορούσαμε να παίρναμε περισσότερους βαθμούς αφού είμαστε καλύτεροι και δεχόμαστε γκολ από το πουθενά.

-Μετά από ποιο παιχνίδι άρχισες να συνειδητοποιείς ότι χάθηκε το πρωτάθλημα;

-Μετά την ήττα 3-1 από τους Νέους Αλμυρού που χάναμε 1-0 ανέβηκε η απόδοση μας ισοφαρίσαμε αλλά δεχτήκαμε αμέσως το δεύτερο γκολ και χάσαμε για  τον Βαρούχα που τραυματίστηκε και μετά δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε.

-Πως ήταν η συνεργασία με τον δεύτερο προπονητή της ομάδας Σταμάτη Τζιώτη, τα βρίσκατε ή τα κάνατε ….σαλάτα;

– Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία αποφασίζαμε από κοινού και όσα λάθη έγιναν τα χρεωνόμαστε και οι δυο είναι εξαιρετικός άνθρωπος και σας λέω ειλικρινά πως τον έχω σαν αδερφό μου.

-Δίκαια πήρε το πρωτάθλημα η Τύλισος ή θα μπορούσε να το παίρνει η Αγία Βαρβάρα;

-Εκεί που έφτασε ήταν μια μάχη των δυο, η Τύλισος ήταν πιο δεμένη είχε συνοχή, οι παίκτες ήξεραν ο ένας τον άλλο και στο τέλος αυτό μέτρησε υπέρ τους. Ο Άγιος Δημήτριος πάντως ήταν αυτός που την υποχρέωσε στην μοναδική ήττα στο πρωτάθλημα ενώ σε όλα τα ματς που παίξαμε μαζί ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

-Έπαιξες τέσσερις φορές με την Τύλισο ποια θεωρείς πως ήταν τα δυνατά της σημεία;

– Νομίζω πως η Τύλισος με τον Μιχελουδάκη είχε το εύκολο γκολ το οποίο έλλειπε από εμάς λόγω της απουσίας του Σωτήρχου. Είχε πίσω τον Αργυρούδη που «καθάριζε» τις πιο δύσκολες φάσεις και τον Μανιούδη στο κέντρο που όταν χρειαζόταν έπαιρνε την ομάδα πάνω του παίρνοντας αρκετά μάτς.

-Αν σου ζητήσω να αναδείξεις τον κορυφαίο παίκτη του πρωταθλήματος ποιόν θα επέλεγες;

– Θεωρώ ότι ήταν ο Αντώνης Μανιούδης της Τυλίσου ο  οποίος έκανε πραγματικά την διαφορά βοηθώντας με πολλούς τρόπους την ομάδα του .

-Θεωρείς ότι αδίκησες στην διάρκεια της σεζόν κάποιους από τους παίκτες σου;

 – Δεν θεωρώ πως αδικήσαμε κάποιους παίκτες αλλά θεωρώ πως βοηθήσαμε κάποια παιδιά όπως ο Μιχαϊλιδης ο οποίος έπαιξε και κατάφερε και έβαλε και τρία γκολ. Με το μειωμένο ρόστερ που είχαμε δεν θα μπορούσε κάποιος να αδικηθεί αφού εκ των πραγμάτων έπαιξαν όλοι.

-Συνεργάστηκε με καταξιωμένους παίκτες όπως ο Σωτήρχος και ο Μανιαδής, πως ήταν η σχέση σας;

-Και με τα δύο τα παιδιά πήρα και έδωσα κάποια πράγματα. Ο Σωτήρχος ήταν άτυχος αφού με την απόδοση που είχε στα φιλικά και την ευκολία που σκοράρει με 13γκολ σε έξι φιλικά και με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας αν έπαιζε τότε ο Άγιος Δημήτριος μπορεί σήμερα να ήταν σήμερα αυτός ο πρωταθλητής, είναι σίγουρα τεράστιος παίκτης και στεναχωρηθήκαμε όλοι με τον τραυματισμό του.

-Ο επίλογος είναι δικός σου

-Τελείωσε μια δύσκολη σεζόν αισθάνομαι όσο μπορούσα την ομάδα μου εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και να επιστρέψουμε όλοι υγιείς για την νέα σεζόν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ