Λ. Αυγενάκης στο Mega: Ρεσιτάλ ασυναρτησιών από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ

Petite Perle 300×250

Στο απολύτως κοστολογημένο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και στη ρεαλιστική στόχευσή του προς τη συνέχεια της ανάπτυξης και της προκοπής της χώρας, αναφέρθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής, Λευτέρης Αυγενάκης, καλεσμένος στην εκπομπή του Mega "Κοινωνία Ώρα Mega", με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.

Ο κ. Αυγενάκης επισήμανε ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα κατατεθειμένο στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα, ύψους 9 δις σε βάθος τετραετίας, που υπηρετεί απολύτως τους τέσσερις άξονες προτεραιότητας που έχει ανακοινώσει και αναλύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης:
-φορολογική ισορροπία που απαιτεί η κοινωνία,
-ολιστική αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος Υγείας,
-δημόσιο τομέα λειτουργικό, ευέλικτο και αποτελεσματικό και
-περαιτέρω ενίσχυση της Παιδείας.

Ο κ. Αυγενάκης, επιπλέον, στηλίτευσε τον κ. Τσίπρα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που "κατηγορούν το πρόγραμμά μας και επιδίδονται σε ρεσιτάλ πολυγλωσσίας και ασυναρτησιών. Κάνουν απέλπιδες προσπάθειες να δείξουν ότι αλλάζουν το προφίλ και τα προβεβλημένα πρόσωπά τους εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, αλλά με το ίδιο περιεχόμενο πολιτικής επενδύουν εντελώς λάθος.
Και είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να ομιλούν σε θέματα εφαρμογής προγραμμάτων, κοστολόγησής τους και αξιοπιστίας".

Εδώ το σχετικό βίντεο: 
https://www.facebook.com/avgenakis.gr/videos/785504423017187/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ