Δεν συνεχίζει ο Μπαράλες στον Αστέρα Τρίπολης μετά από έξι χρόνια

Petite Perle 300×250

Μετά από δύο θητείες και συνολικά έξι σεζόν με την κυανοκίτρινη φανέλα, ο Χερόνιμο Μπαράλες αποτελεί παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης.

Η αρκαδική ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον υψηλόσωμο Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα από το 2013 έως το 2015 και από το 2019 μέχρι σήμερα.

Ο 36χρονος σέντερ φορ είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Αστέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας σκοράρει συνολικά 59 τέρματα σε 195 αγώνες, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Αστέρα Τρίπολης και στους ανθρώπους της ομάδας. Ο Αστέρας είναι το δεύτερο σπίτι μου, δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα περάσαμε μαζί. Το ξέρω ότι δεν θα χαθούμε» σημείωσε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Μπαράλες.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ιδιοκτήτες της ομάδας, τους ανθρώπους της διοίκησης, όλους τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου με τους οποίους συνεργάστηκα, καθώς και όλους τους εργαζόμενους στην ομάδα.

Θα ήθελα επίσης να στείλω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους φιλάθλους του Αστέρα, για την αγάπη τους και την στήριξή τους.

Αυτά τα έξι χρόνια ήταν για εμένα τα καλύτερα χρόνια στην επαγγελματική μου διαδρομή και θα τα κρατήσω για μια ζωή στην καρδιά μου!» κατέληξε ο πολύπειρος επιθετικός.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ