Ο Δημήτρης Πιτσικάκης στον Εσπερινό των 12 Αγίων Αποστόλων στο Τσαλικάκι (φώτο-βίντεο)

Στον Εσπερινό των 12 Αγίων Αποστόλων στο Τσαλικάκι και το εκκλησάκι της οικογένειας Μερονιανάκη βρέθηκε απόψε το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Συνεργασία Ευθύνης Δημήτρης Πιτσικάκης.

Μαζί του ήταν και πολυπληθής ομάδα υποψηφίων συμβούλων που βρίσκονται στο πλευρό του και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κόσμο, αλλά και να γνωριστούν καλύτερα.

Ο Δημήτρης Πιτσικάκης έφτασε στο χώρο της εκκλησίας με τον υποψήφιο Σάββα Κεφαλογιάννη και αμέσως προσκύνησε την εικόνα των Αγίων 12 Αποστόλων και άναψε ευλαβικά το κερί του.

Σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετό κόσμο που τον πλησίαζαν και του έσφιγγαν το χέρι και να του ευχηθούν καλή επιτυχία.

Επίσης είχε και κάποιους γρήγορους διαλόγους με τους υποψήφιους του συνδυασμού του, που όλοι ήθελαν κάτι να πουν, δείχνοντας το πολύ καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους.

PANORAMA
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ