Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Δημήτρης Πιτσικάκης

Petite Perle 300×250

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κρήτης,  έκανε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, Δημήτρης Πιτσικάκης.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Πιτσικάκης  συναντήθηκε με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ν. Ηρακλείου Πύραρχο κ. Γεώργιο Τσικαλά, τον Περιφερειακό Διοικητή του Α΄ Πυροσβεστικού Σώματος  κ. Γεώργιο Ξυπάκη και τον  Αναπληρωτή Προϊσταμένο του Περιφερειακού Κέντρου Επιχειρήσεων, κ. Ιωάννη Βλαχάκη.

Σκοπός της συνάντησης αυτής, ήταν τα θέματα της αντιπυρικής προστασίας και οι τρόποι θωράκισης της περιοχής,  ενόψει της θερινής περιόδου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το Πυροσβεστικό Σώμα, έκανε εκτενή αναφορά στις κινήσεις πρόβλεψης της υπηρεσίας, που ενισχύουν  τον Γενικό Αντιπυρικό Σχεδιασμό του Μαλεβιζίου και ενημέρωση για τους πυροσβεστικούς πυλώνες της Κρήτης.

Ο  υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, Δημήτρης Πιτσικάκης κατά την διάρκεια της συνάντησης, δήλωσε:  

«Ο δήμος οφείλει να είναι διαθέσιμος, 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο και να ανταποκρίνεται σε κάθε αίτημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Στόχος μας, είναι να ενισχύσουμε τον ρόλο των γυναικών και των ανδρών πυροσβεστών που αγωνίζονται καθημερινά και θυσιάζουν τα μέγιστα, για την δική μας προστασία».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ