Γλέντησαν όλοι μαζί στον Κρουσώνα (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Σε μία κατάμεστη πλατεία της Αγίας Τριάδος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα πραγματοποίησε κρητική βραδιά, με το συγκρότημα του Γρηγόρη Σαμόλη και την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Κρήτης και του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη.

Δυναμικό παρών έδωσαν και οι δύο παρατάξεις του Μενέλαου Μποκέα και Δημήτρη Πιτσικάκη που θα διεκδικήσουν το Δήμο Μαλεβιζίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Το κλίμα ήταν πολύ καλό ανάμεσα στις δύο πλευρές που άφησαν για λίγο τα προεκλογικά και διασκέδασαν στον Κρουσώνα, με τον ένα και μοναδικό Γρηγόρη Σαμόλη και το συγκρότημα του.

Μάλιστα όταν έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης ο Δημήτρης Πιτσικάκης είχε χαιρετισμό με το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα, αλλά και οι υποψήφιοι και από τις δύο μεριές φωτογραφήθηκαν μαζί και σε πολλές περιπτώσεις ήπιαν παρέα το ποτό τους, δείχνοντας ότι στο Μαλεβίζι ο πολιτικός πολιτισμός θα κυριαρχήσει στη δύσκολη αναμέτρηση που θα ακολουθήσει.

Το χορό ξεκίνησε η παρέα του Υποψήφιου Δημάρχου Μαλεβιζίου Δημήτρη Πιτσικάκη και ακολούθησε στη συνέχεια το τραπέζι του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα.

Ο Δημήτρης Πιτσικάκης κατά τη διάρκεια της βραδιάς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συγχωριανούς του, αφού χωρίς υπερβολή πέρασε από όλα τα τραπέζια και άκουσε τις ευχές τους για καλή επιτυχία στις εκλογές.

Πολλά συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα και τα μέλη του Δ.Σ που φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο την εξυπηρέτηση όλων όσων βρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ