Οι δηλώσεις του προέδρου, προπονητή και παικτών στην πρώτη προπόνηση της σεζόν του Αλμυρού

Petite Perle 300×250

Ξεκίνησε η σεζόν με την έναρξη της προετοιμασίας για τον Μανώλη Σουτζή και τους ποδοσφαιριστές του .

Μια νέα σεζόν αρχίζει και ο πρόεδρος του Αλμυρού Θωμάς Γαβαλάς, ο προπονητής Μανώλης Σουτζής και δύο νέα πρόσωπα στην ομάδα ο Άγγελος Χαντί και Γιώργος Καρυωτάκης έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις εν όψη της νέας δύσκολης σεζόν που έρχεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο πρόεδρος του Αλμυρού Θωμάς Γαβαλάς τόνισε ότι φτιάχτηκε μια ομάδα με έντονο το Κρητικό στοιχείο ενώ έπεσε πολύ  ο μέσος ορός ηλικίας. Επισήμανε ότι στόχος είναι μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει σωθεί ο Αλμυρός που θα παίξει σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που υπάρχουν. Αφού μπορέσουμε να σωθούμε από κει και πέρα θα κοιτάξουμε το καλύτερο δυνατόν. Επίσης τόνισε η ομάδα έχει ανεβάσει τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές από τους Νέους Αλμυρού στην πρώτη ομάδα, γεγονός που δίνει κίνητρο στους νεαρούς παίκτες να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις.

Ο προπονητής του Αλμυρού Μανώλης Σουτζής αφού ευχήθηκε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και τόνισε ότι η ομάδα του θα είναι στον πιο δύσκολο όμιλο είπε με τη σειρά του για το Κρητικό στοιχείο που υπάρχει και είπε ότι ο Αλμυρός θα πάρει ακόμα ένα στόπερ και τον εξτρέμ από το Περού ενώ είναι πολύ πιθανό να μείνει και ο Εγκουέμ που θα παίξει σαν Έλληνας καθώς δεν λογίζεται σαν ξένος. Ο πρώτος στόχος είναι το μοντάρισμα της ομάδας λόγω των πολλών παικτών που ήρθαν να σωθεί ο Αλμυρός και να επιδιώξει ότι καλύτερο μπορεί.

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα ο Άγγελος Χαντί είπε:

 "Όσο μεγαλώνεις βλέπεις πόσο σε εκτιμούν και σε σέβονται. Έχω μάθει κυρίως από τον Κοιλάρα ότι ο Αλμυρός είναι φερέγγυα ομάδα που σέβεται τους παίκτες υπάρχει υγεία και έτσι αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση που μου έγινε. Ξέρω καλά τον Μανώλη Σουτζή και τον εκτιμώ σαν προπονητή και  θέλουμε όλοι μαζί να πάμε την ομαδα εκεί που της αξίζει. Ομάδες σαν τον Αλμυρό πρέπει να είναι σε μεγαλύτερες κατηγορίες και θέλουμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρολό. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και εκεί θα φανούν όλα."

 Τέλος άλλος ένας νεοφερμένος στην ομάδα , ο Γιώργος Καρυωτάκης δήλωσε. "Ήρθα σε μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα και ταπεινά χωρίς μεγάλα λόγια θέλουμε να σώσουμε νωρίς τον Αλμυρό και με όπλο την έδρα μας να κάνουμε το καλύτερο. Πέρασα μια άσχημη σεζόν την προηγούμενη  όμως τώρα είμαι καλά και θα προσπαθήσω να βγάλω ασπροπρόσωπη την διοίκηση του Αλμυρού για την εμπιστοσύνη της"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ