Απάντηση στο δελτίο τύπου του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα από τους Δημοτικούς Συμβούλους Παπαδομανωλάκη,Αστρινάκη και Σαββάκη

Petite Perle 300×250

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Ειρήνη Αστρινάκη, Μανώλης Παπαδομανωλάκης και Φίλιππος Σαββάκης που ψήφισαν λευκό στην παροχή για τα 1000 ευρώ στο τρίτο παιδί απέστειλαν κοινή ανακοίνωση για τους λόγους που το έπραξαν.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

"Το γαρ πολύ της θλίψεως…
Πιστή στη γραμμή της παραπληροφόρησης, η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι, δήθεν, οι 3 παραπάνω δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης  στερούνται κοινωνικών ευαισθησιών.
Αφορμή για τη νέα προπαγάνδα, η απόφασή μας να ψηφίσουμε λευκό σε μια πρόχειρη και χωρίς κανένα ενημερωτικό στοιχείο πρόταση που ήρθε εκτός ημερησίας διάταξης στο δημοτικό συμβούλιο και αφορούσε την οικονομική ενίσχυση οικογενειών που αποκτούν 3ο παιδί.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η θέση μας είναι κρυστάλλινη: Στηρίζουμε κάθε κοινωνική παροχή προς τους πολίτες του Μαλεβιζίου που δίδεται με διαφανή κριτήρια, χωρίς αποκλεισμούς και μεθοδεύσεις. Γι' αυτό και ζητήσαμε να παρουσιαστούν στο Δημοτικό Συμβούλιο τα κριτήρια αυτά. Για να γίνει γνωστό ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι και με ποιες διαδικασίες και προϋποθέσεις θα ωφεληθούν οι πολίτες. Ζητήσαμε δηλαδή το αυτονόητο, ενημέρωση. Και όχι προχειρότητες, όχι μικροπολιτικές τακτικές ειδικά σε τόσο ευαίσθητα ζητήματα.

Ο κ. Μποκέας και η δημοτική αρχή, αντί να παραπλανά τους πολίτες, ας κοιτάξει την ουσία. Έστω και τώρα, στο τελείωμα της θητείας της, που έχει ήδη περάσει στην ιστορία, με όχι και τόσο θετική αποτίμηση".

Η ανακοίνωση του Δήμου εδώ

Τι ειπώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο εδώ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ