Σάκκαρη – Πεγκούλα 2-1: Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στον τελικό για να διεκδικήσει την κούπα

Petite Perle 300×250

Πραγματοποιώντας μια γεμάτη εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 σετ της Τζέσικα Πεγκούλα και «τσέκαρε» το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του τουρνουά της Ουάσινγκτον, εκεί όπου θα θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στην Κόκο Γκοφ και τη Λιουντμίλα Σαμσόνοβα.

Πρώτος τελικός για το 2023 για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία θα διεκδικήσει τον  δεύτερο τίτλο της στο WTA Tour, μετά από αυτόν στο Μαρόκο το 2019.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη κατάφερε να φτάσει στο μπρεικ στο τρίτο γκειμ, κάτι που εξαργύρωσε για το 6-3 και το 1-0. Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη μπήκε και πάλι δυνατά και επανέλαβε το break στο ίδιο περίπου χρονικά σημείο με το πρώτο σετ.

Στο πρώτο σετ ήταν στο τρίτο γκέιμ η στιγμή που η Σάκκαρη έφτασε στο μπρεικ, στο δεύτερο ήταν στο τέταρτο για να πάρει ισχυρό προβάδισμα με 4-1. Ωστόσο σε εκείνο το σημείο η Αμερικανίδα έβγαλε αντίδραση και με πέντε διαδοχικά γκειμς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.

Το τρίτο και τελευταίο σετ ήταν μια πραγματική «μάχη» με τις δύο τενίστριες να κρατούν εξαιρετικά το σερβίς τους. Τελικά αυτή που κατάφερε να χαμογελάσει ήταν η Σάκκαρη η οποία έφτασε στο μπρεικ στο έκτο σετ για το 4-2.

Η Μαρία συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, φτάνοντας στο 6-2 για την νίκη-πρόκριση στον τελικό του τουρνουά της Ουάσιγκτον.

πηγή: www.in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ