Ο Βασίλης Δραμουντάνης νέος πρόεδρος στον πολιτιστικό σύλλογο Ανωγείων

Petite Perle 300×250

Μια ομάδα νέων ανθρώπων από το χωριό, αναλαμβάνει τα ηνία του Πολιτιστικού συλλόγου Ανωγείων, μετά από τρία χρόνια που αυτός παρέμενε αδρανής και ανενεργός, μετά τις διεργασίες, τις συζητήσεις και τις γενικές συνελεύσεις που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες και την αποχώρηση του τέως πλέον προέδρου του συλλόγου, Νίκου Βρέντζου.

Νέος Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου  αναλαμβάνει για την επόμενη διετία ο καλλιτέχνης Βασίλης Δραμουντάνης του Αντωνίου (Σπαλάτζη), ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για προσφορά, γνώση των πολιτιστικών πραγμάτων και αδιαμφισβήτητο ήθος, αρχές και σεβασμό στον τόπο, τις παραδόσεις και τις αξίες του. Στο πλευρό του θα βρίσκονται 14 νέοι άνθρωποι γνωστοί στην κοινωνία του χωριού, που μας αφήνουν πολλές υποσχέσεις για δράσεις και πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν ακόμα ψηλότερα το όνομα των Ανωγείων και τον πολιτισμό τους.

Στην τελευταία γενική συνέλευση της Κυριακής 20 Αυγούστου, το παρόν έδωσε και ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, που ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχίες στο νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού συλλόγου.

Το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού συλλόγου Ανωγείων, οι 14 που θα πλαισιώσουν τον πρόεδρο Βασίλη Δραμουντάνη, είναι οι εξής:

-Βαγγελιώ Μανουρά 

-Εμμανουέλα Δακανάλη

-Γιάννης Βρέντζος

-Χάρης Φασουλάς

-Γιάννης Νταγιαντάς

-Λευτέρης Καλλέργης

-Γεώργιος Σκουλάς

-Μανόλης Κεφαλογιάννης

-Ανδρέας Δραμουντάνης

-Νίκος Μανουράς

-Ιάσονας Μανούσος

-Νίκος Ξυλούρης

-Στέφανος Δραμουντάνης 

-Γιάννης Καλλέργης

anogi.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ