Δεν κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Ηρακλείου η παράταξη του Γιώργου Αλεξάκη

Petite Perle 300×250

Φίλες και φίλοι,

Πριν από μερικούς μήνες εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου Ηρακλείου.

Απευθύνθηκα στην κοινωνία των πολιτών του Δήμου μας ώστε να συγκροτήσουμε μαζί ένα δυναμικό, υπέρ-κομματικό και αντιπροσωπευτικό της τοπικής κοινωνίας ψηφοδέλτιο.

Κύριος λόγος που με ώθησε σε αυτή μου την πρωτοβουλία, ήταν:

Η θέλησή μου να συμβάλλω στην αντιμετώπιση των μακροπρόθεσμων αναγκών του Ηρακλείου αλλά και στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου και ενώνοντας τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης μας.

Είναι τιμή μου που κατάφερα να εμπνεύσω νέους και δημιουργικούς ανθρώπους (χωρίς αποκλεισμούς με βάση τεχνητές διαιρέσεις).

Όλοι έδειξαν μεγάλη διάθεση προσφοράς, με ανιδιοτέλεια και αυθεντική αγάπη για τον τόπο μας.

Τους ευχαριστώ όλους θερμά για τη συμμετοχή τους.

Μαζί με Νέους Ανθρώπους οραματιστήκαμε μια Νέα Πόλη.

Επίσης, Μαζί με δεκάδες συνεργάτες και συμπορευτές στην αυτοδιοικητική μου πορεία, με διάθεση καινοτομίας συγκροτήσαμε τη «Δεξαμενή Σκέψης για το Ηράκλειο την πόλη μας», αποτελούμενη από διακεκριμένες προσωπικότητες διεθνούς κύρους.

Συγχρόνως, οραματιστήκαμε και συνθέσαμε ένα μοντέρνο, επικαιροποιημένο Πρόγραμμα Συγκεκριμένων Προτάσεων σε ό,τι αφορά στις σύγχρονες προκλήσεις για την πόλη μας, που αποτέλεσε τον κορμό διαλόγου της Παράταξής μας «Μαζί για το Ηράκλειο», ως προσφορά για την ΠΟΛΗ μας το Ηράκλειο.

Όμως αυτή τη στιγμή, λαμβάνοντας υπόψη τις πολιτικές συνθήκες και ισορροπίες που έχουν δημιουργηθεί ως σήμερα, παύω, σταματώ την προεκλογική εκστρατεία για τη Δημαρχία του Ηρακλείου.

Η Παράταξη μας και ο ίδιος προσωπικά και δεν πρόκειται να ενσωματωθούμε στις υπόλοιπες Παρατάξεις, διότι δεν κάνουμε DEALS, δεν συμβιβαζόμαστε, δεν αποδεχόμαστε προσφορές, θέσεις και αξιώματα, δεν συναινούμε στην ανακύκλωση προσώπων.

Παραμένω και παραμένουμε ενεργοί πολίτες στο Ηράκλειο και στην Κρήτη, πάντα πρόθυμοι να προσφέρουμε τις ιδέες, προτάσεις και εμπειρία μας στην διάθεση των πολιτών.

Σας ευχαριστώ.

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ