Να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας

Petite Perle 300×250

Άρθρο του Μανώλη Παπαδομανωλάκη*

Ξέρουμε όλοι τις ομορφιές του Δήμου μας, του Δήμου Μαλεβιζίου. Τους ανθρώπους και τα τοπία του. Φανταζόμαστε όλοι τις δυνατότητες αξιοποίησης του. Παρέλαση ιδεών και προτάσεων γίνεται συνέχεια γι' αυτό, και περισσότερο σε προεκλογικές περιόδους.

Όμως οι δημότες βιώνουν μια στασιμότητα, βλέπουν την ανάπτυξη του τόπου να μένει πίσω. Έχουν βαρεθεί να ακούνε υποσχέσεις, έχουν κουραστεί με τις μικροπολιτικές, γελούν με τις κοκορομαχίες.

Ζητάμε την ψήφο των δημοτών. Ιερή στιγμή αφού όσοι εκλεγούν θα έχουν στα χέρια τους το μέλλον του τόπου. Θάρρος αλλά και τεράστια ευθύνη για όσους επιλέγουν να είναι υποψήφιοι, να συμμετέχουν σε μια παράταξη.

Η επόμενη Δημοτική Αρχή χρειάζεται να έχει εντελώς νέο τρόπο αντίληψης. Να ξεχάσει τα μονοπάτια της απλής διαχείρισης και να ανοίξει μεγάλους δρόμους ανάπτυξης. Να αλλάξει την καθημερινότητα και να προωθήσει αναπτυξιακά έργα. Με αποτελέσματα ορατά στον πολίτη.

Φαντάζει ακατόρθωτο. Ανυπέρβλητο.

Συζητούσα τις σκέψεις μου αυτές με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Δημήτρη Πιτσικάκη. Με επιχειρήματα, προτάσεις, παραδείγματα και δύναμη  με έπεισε ότι υπάρχει διέξοδος, ότι υπάρχουν λύσεις.

Ότι την επόμενη μέρα με την ομάδα μας, με τον μηχανισμό του Δήμου και με κατάλληλους συνεργάτες που θα επιλεγούν, με σκληρή δουλειά, με συνεργασίες, με μελέτες και διεκδικήσεις,  με την εμπειρία των παλαιότερων και την δύναμη των νεότερων, αλλά και μαζί με ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους,  μπορούμε να κάνουμε πράξη τις φιλοδοξίες μας για ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και τα παιδιά μας. 

*Ο Μανώλης Παπαδομανωλάκης είναι δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος με την παράταξη "Συνεργασία Ευθύνης"

Απόψεις - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ