Χαμόγελα και ενθουσιασμός στη συνάντηση των υποψηφίων της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη»

Αλέξης Καλοκαιρινός: Νέο ξεκίνημα για το Ηράκλειο πρωταγωνιστή,

με Δικαίωμα στο μέλλον.

Ενθουσιώδης ήταν το κλίμα στην πρώτη, διπλή συνάντηση των υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην πόλη», με υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου τον Αλέξη Καλοκαιρινό.

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Ibis Styles Heraklion Central, είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και επικεντρώθηκε σε όλα τα εκλογικά θέματα που απασχολούν τους υποψήφιους Συμβούλους, νομικά, φορολογικά, διαφημιστικά, κ.α., καθώς και στις προγραμματικές θέσεις της παράταξης όπως διαμορφώνονται μετά και τη δημόσια διαβούλευση που ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή φορέων και πολιτών.
Στην τοποθέτησή του ο Αλέξης Καλοκαιρινός έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας αλλά και εγρήγορσης και ευχαρίστησε όλες και όλους τους υποψηφίους για την συμμετοχή τους στην κοινή προσπάθεια, δηλώνοντας υπερήφανος για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου νίκης της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη». Αναφέρθηκε στην μεγάλη κοινωνική συμμαχία που έχει διαμορφωθεί, στη σύνθεση δυνάμεων και την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στο πρόγραμμα για την επόμενη μέρα, αλλά και για το νέο ξεκίνημα για το Ηράκλειο πρωταγωνιστή, με Δικαίωμα στο μέλλον. Μίλησε επίσης για την κοινή αξιακή βάση και τις προϋποθέσεις που θα φέρουν δίκαιη ανάπτυξη με ποιότητα ζωής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου, με σεβασμό της κουλτούρας, των αξιών και της δημοκρατικής παράδοσης αυτής της Πόλης.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ