Εβελίνα Μπάκιντα: «Τα όνειρα υπάρχουν για να πραγματοποιούνται»

 Μια όμορφη πρωινή βόλτα πραγματοποίησε στις Μελέσσες του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου με την παράταξη του Σταύρου Αρναουτάκη, κ. Εβελίνα Μπάκιντα, η οποία συνεχίζει τις καθημερινές επαφές ΤΗΣ με τους πολίτες του Νομού Ηρακλείου.

Η κ. Μπάκιντα στα πλαίσια των εξορμήσεων της, επισκέφτηκε το χωριό καταγωγής της γιαγιάς της κι ένα από τα 19 χωριά- μέλη της Ένωσης Πεζών, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει από κοντά τα θέματα που «καίνε» τους πολίτες και καθιστούν δύσκολη την καθημερινότητα τους.

«Ήταν ένα όμορφο πρωινό στις Μελέσσες, στη διάρκεια του οποίου μιλήσαμε για τα όνειρά μας, με ανθρώπους από όλους τους κλάδους και όλες τις ηλικίες. Είμαστε κάθε μέρα κοντά στους πολίτες και συζητάμε για την προσπάθεια, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Ποτέ μου δε βολευόμουν με λίγο ουρανό και μικρά όνειρα. Το μήνυμα που μεταδίδω στους νέους και τις γυναίκες, μέσα από τη συναναστροφή μας, είναι πως τα όνειρα υπάρχουν για να πραγματοποιούνται», είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπάκιντα.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×336
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ