Ρέθυμνο: Ανατροπή οχήματος σε χαντάκι 10 μέτρων με δύο τραυματίες

Σήμερα Τρίτη 05/9 νωρίς το απόγευμα στην επαρχιακή οδό Ακουμιά-Κρύα Βρύση, στον δήμο Αγίου Βασιλείου του Ρεθύμνου, σημειώθηκε μια εντυπωσιακή επιχείρηση διάσωσης από τις δυνάμεις του Τμήματος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της περιοχής. Ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του πέφτοντας σε ένα χαντάκι βάθους 10 μέτρων, μετατρέποντας τον τόπο σε σκηνικό εντυπωσιακής διάσωσης.

Η συντριβή του αυτοκινήτου σημειώθηκε σήμερα αργά το μεσημέρι, όταν ο οδηγός του χάνοντας τον έλεγχο του οχήματός του, έκανε μια  εκτροπή στην επαρχιακή οδό. Η ακριβής αιτία του ατυχήματος εξετάζεται ακόμη από τις αρμόδιες αρχές.

ikona_viber_2023-09-05_17-53-39-576

Στο σημείο κλήθηκαν άμεσα 5 οχήματα και 15 υπάλληλοι του ΔΠΥ Ρεθύμνου, οι οποίοι προέβησαν στην άμεση διάσωση των επιβατών. Η επιχείρηση απαιτούσε υψηλή επάρκεια και επαγγελματικότητα, καθώς το αυτοκίνητο είχε κάνει «βουτιά» στο χαντάκι.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν δύο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 55 ετών, οι οποίοι παρά το τραυματικό γεγονός κατάφεραν να διατηρήσουν τις αισθήσεις τους.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και έχουν υποβληθεί σε πλήθος εξετάσεων.

πηγή: www.cretapost.gr

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ