Κατερίνα Καινούργιου: «Με παρουσιάζουν απεγνωσμένη να παντρευτώ»

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το ενδεχόμενο του γάμου και της οικογένειας

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για το θέμα της οικογένειας και του παιδιού.

Μιλώντας στο περιοδικό OK! και τον Νίκο Γεωργιάδη, η λαμπερή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και το κατά πόσο την απασχολεί το ενδεχόμενο να παντρευτεί.

Κατερίνα, εσύ τα έχεις εξίσου καλά με τον εαυτό σου;

Τελευταία είμαι πολύ καλά, τα έχω βρει καλύτερα με τον εαυτό μου. Τον τελευταίο καιρό έγιναν πολλά στο κοντινό μου περιβάλλον –σοβαρά θέματα υγείας και άλλα– που με έκαναν να δω αλλιώς κάποια πράγματα.

Και τι σου λείπει περισσότερο;

Όσο κι αν θέλουν κάποιοι να με παρουσιάζουν λίγο απεγνωσμένη να παντρευτώ, για μένα το σημαντικότερο είναι να είσαι καλά με τον άνθρωπό σου. Σίγουρα σκέφτομαι πιο πολύ το παιδί από τον γάμο, μη σου πω κιόλας ότι τρομάζω λίγο όταν βλέπω αυτούς τους γάμους υπερπαραγωγές. Όσο μεγαλώνω μου αρέσουν τα πιο απλά πράγματα.

Πιστεύεις όμως στο «για πάντα»;

Δεν ξέρω, γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Σίγουρα όμως, όταν γίνεις γονιός με έναν άνθρωπο, ό,τι κι αν γίνει μεταξύ σας, θα σας δένει για πάντα ένα παιδί.

Δεν μετανιώνω για τις σχέσεις μου

Αλήθεια, μετανιώνεις για κάποιες σχέσεις σου;

Τα τελευταία χρόνια όχι. Με όσους ανθρώπους δέθηκα, και τους αγάπησα και πήρα πράγματα από τις σχέσεις μας, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μετανιώνω για κάτι.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×336
Lifestyle - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ