Σε Πατέλες και Χρυσοπηγή βρέθηκε ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Σε ιδιαίτερα φιλικό και συνάμα υποστηρικτικό κλίμα ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη, στην περιοχή των Πατελών και της Χρυσοπηγής

Ο κ. Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από τους Υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», με αφετηρία την εκκλησία του Αφέντη Χριστού, περπάτησε επί της «Καπετάν Μανώλη Μπαντουβά», συνομίλησε με επιχειρηματίες και κατοίκους και έτυχε ιδιαίτερα θετικής αντιμετώπισης από τους δημότες που έσπευσαν να τον καλωσορίσουν στην περιοχή τους. 

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα καταστήματα της περιοχής και να αφιερώσει χρόνο σε κάθε έναν εργαζόμενο αλλά και πολίτη, για να τον χαιρετήσει, να του μιλήσει και μαζί με την ομάδα του να καταγράψουν προβλήματα της καθημερινότητας. 

Με το πέρας της επίσκεψης, ο κ. Καραμαλάκης, δήλωσε: «Ήταν ένα ξεχωριστό απόγευμα για εμένα και τον συνδυασμό μας «Ηράκλειο, η Πόλη μας» εδώ στις Πατέλες και τη Χρυσοπηγή, καθώς η ανταπόκριση των δημοτών ήταν ιδιαιτέρως θετική. Γνωρίζουμε ποια είναι τα άλυτα προβλήματα της περιοχής και είμαστε εδώ για να μπορέσουμε να δώσουμε λύση εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευτούν με την ψήφο τους. Παράλληλα όμως, συνεχίζουμε να ακούμε και να καταγράφουμε οτιδήποτε απασχολεί, γιατί η «φωνή» του κάθε πολίτη αποτελεί για εμάς κίνητρο να προχωράμε, μαζί! Σε αυτόν τον αγώνα, είμαστε όλοι μια ομάδα! Συνεχίζουμε!». 

πηγή: www.neakriti.gr

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×336
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ