Τι δείχνει η δημοσκόπηση της PRORATA για το δήμο Ηρακλείου

Στο επιτελείο του Αλέξη Καλοκαιρινού έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι από τα τελευταία στοιχεία που έχουν στα χέρια τους

Δημοσκοπήσεις γίνονται αρκετές το τελευταίο διάστημα στο Ηράκλειο με φόντο τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου και προφανώς αυτό δεν είναι είδηση, αλλά το τι λένε και κυρίως τι δείχνουν τα ποιοτικά στοιχεία που επεξεργάζονται τα δημοτικά επιτελεία,  είναι σίγουρα ενδιαφέροντα.

Μαθαίνω πως στο επιτελείο του Αλέξη Καλοκαιρινού έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι από τα τελευταία στοιχεία που έχουν στα χέρια τους από την εταιρεία δημοσκοπήσεων PROTATA  με την οποία συνεργάζονται από την αρχή της χρονιάς. Είναι η τρίτη στη σειρά δημοσκόπηση που διενεργεί για το Ηράκλειο η συγκεκριμένη εταιρεία αλλά κατ'ουσίαν είναι εκείνη όπου έχει απτά στοιχεία διότι διενεργήθηκε με πλήρες το υπάρχον πια δημοτικό σκηνικό.

Τι δείχνει η δημοσκόπηση; Να σας πω την αλήθεια δεν την είδα προσωπικά, ωστόσο όπως με διαβεβαιώνουν στελέχη του συνδυασμού που την είδαν αποτυπωμένη κάνουν λόγο για μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον ( πρώτο ) Καλοκαιρινό σε σχέση  με το δεύτερο, που έχει διευρυνθεί σε σχέση με εκείνη του Ιουλίου της ίδιας εταιρείας. Όμως εκείνο που ικανοποιεί το επιτελείο Καλοκαιρινού δεν είναι τόσο η διαφορά και το εύρος της( που όμως δεν είναι αμελητέα υπογραμμίζω) όσο τα ποιοτικά στοιχεία της δημοσκόπησης που δίνουν αέρα στα… πανιά της δημοτικής κίνησης!

Πάντως σε κάθε περίπτωση, ξεκαθαρίζουν, πως δεν μπαίνει θέμα εφησυχασμού και χαλάρωσης στο επιτελείο του καθηγητή, ίσα ίσα λένε, τους δίνει κίνητρο για περισσότερη προσπάθεια και αγώνα!

cretalive.gr

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ