Στο Καβροχώρι ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Δημήτρης Πιτσικάκης

Petite Perle 300×250

Πόρτα – πόρτα συνέχισε και σήμερα την περιοδεία του στο Καβροχώρι ο επικεφαλής της Συνεργασίας Ευθύνης, Δημήτρης Πιτσικάκης. Παρέα με τα στελέχη της ομάδας του, που από σήμερα φέρουν και την επίσημη «βούλα» του Πρωτοδικείου, μετά την ανακήρυξη των συνδυασμών.

Οι κάτοικοι του χωριού καλοδέχθηκαν τον υποψήφιο δήμαρχο, Μαλεβιζίου. Τον αγκάλιασαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία, στις εκλογές του Οκτώβρη. Το περπάτημα στους δρόμους του χωριού, σήμερα είχε άλλη διάθεση. Τα βήματα των υποψηφίων ακολούθησαν τα βήματα των κατοίκων που συναντούσαν με κοινή κατεύθυνση την πλατεία του χωριού.

Εκεί όλοι μαζί έγιναν μια μεγάλη και δυνατή παρέα. Μια παρέα που αντάλλαξε χαμόγελα, χειραψίες αλλά και σκέψεις για το μέλλον του τόπου. Όσο για το αν υπάρχουν προβλήματα στο μικρό χωριό του Καβρού; Kαι εδώ υπάρχουν απάντησαν με ένα στόμα οι πολίτες, που βιώνουν την απουσία της οποιασδήποτε δημοτικής παρέμβασης, εδώ και χρόνια.

Με βασικά τους προβλήματα, την αγροτική οδοποιία, την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας και του τοιχίου που στέκει από την πίσω πλευρά, εδώ και 4 χρόνια, την αντικατάσταση του παλιού δικτύου άρδευσης και τον καθαρισμό του ποταμού από τις αρμόδιες αρχές!

Συνεργασία Ευθύνης - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ