Σύσσωμη η ομάδα Συνεργασία Ευθύνης σε Λιμανάκι, Λευκαδιά, Παλαιόκαστρο (videos & photos)

Petite Perle 300×250

Καμία καιρική συνθήκη δεν σταματά τον υποψήφιο δήμαρχο Μαλεβιζίου Δημήτρη Πιτσικάκη και την ομάδα του, προκειμένου να καταγράψουν τα προβλήματα στο Μαλεβίζι.

Ασταμάτητος στην επαφή με τον κόσμο για ακόμη μία φορά ο επικεφαλής της Συνεργασίας Ευθύνης ήρθε σε επαφή μαζί τους, μίλησε μαζί τους και του έσφιξε δυνατά το χέρι.

Όπως συνηθίζει να το κάνει με όλους τους ανθρώπους γύρω του, με όλους τους ανθρώπους που συναντά, με όλους όσους του μιλούν για κάποιο πρόβλημα.

Έτσι και στις περιοχές Λιμανάκι, Λευκαδιά και Παλαιόκαστρο χαιρέτησε έναν προς έναν τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τους εργαζόμενους, τους θαμώνες, τους πολίτες που συναντούσε στο δρόμο και κάθε κάτοικο που τον υποδεχόταν στον χώρο του.

Η ομάδα του δυνατή, συμπαγής με στόχο την ενημέρωση του κόσμου μοίρασε τα φυλλάδια του προγράμματος της παράταξης μας και εξήγησε σε όλους τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας του Δημήτρη Πιτσικάκη, για την περιοχή.

Μια περιοχή με πολλά προβλήματα, με προτεραιότητα όλων την έλλειψη καθαριότητας.

-Στο Λιμανάκι λείπει επίσης η συντήρηση σε όλα τα σημεία, με καμένες λάμπες και φωτιστικά.

-Στα Λευκαδιά το οδικό δίκτυο και η οδοποιία. Ένα μέρος του δρόμου κινδυνεύει να πέσει με κατάρρευση.

– Σε Παλαιόκαστρο τα αντιπλημμυρικά – στους κάτοικους τρέμει το φυλλοκάρδι τους κάθε φορά που βρέχει – ο βιολογικός καθαρισμός, το αποχετευτικό δίκτυο, ο καθαρισμός από τα μπάζα στην κοίτη του ρέματος, η απουσία παιδική χαράς για τα παιδιά και η παρουσία συγκοινωνίας για τους κατοίκους που επιθυμούν μεταφορά από το Παλαιόκαστρο σε άλλα μέρη της ευρύτερης περιοχής!

Συνεχής καταγραφή των πολλών προβλημάτων θα γίνεται καθημερινά.

Η Συνεργασίας Ευθύνης έχει σχέδιο για την περιοχή, μια περιοχή που θα μπορεί να γίνει πόλος έλξης για τον κόσμο, πόλος έλξης για τον επισκέπτη, πόλος έλξης για το τουρίστα, πόλος έλξης για όλους εμάς που αναζητάμε στην καθημερινότητα μας, αυτό το όμορφο της θάλασσας και του βουνού.

Με συγκεκριμένες παρεμβάσεις και έργα όλα αυτά θα αλλάξουν….

Βίντεο:

Εικόνες:

Συνεργασία Ευθύνης - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ