Σε Αχλάδα, Mαδέ, Αμμούδι και Φόδελε ο Δημήτρης Πιτσικάκης

Petite Perle 300×250

Συνεχίζεται η θερμή υποδοχή για τη Συνεργασία Ευθύνης

Σπιθαμή προς σπιθαμή σε όλο το Μαλεβίζι συνεχίζεται η περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου Μαλεβιζίου, Δημήτρη Πιτσικάκη και της ομάδας του.

Πρωταρχικός στόχος η γνωριμία με τους κατοίκους και ανθρώπους κάθε τόπου. Και φυσικά ο εντοπισμός των προβλημάτων κάθε περιοχής, ώστε το Μαλεβίζι να νοικοκυρευτεί και να γίνει ένα καθαρός, οργανωμένος και προσιτός δήμος.

Η χθεσινή υποδοχή και τα αγκάλιασμα των κατοίκων σε Αχλάδα, Mαδέ, Αμμούδι και Φόδελε ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κάνοντας τον υποψήφιο να νιώθει πιο υπεύθυνος και πιο δυνατός για το αύριο!

Με αρκετά επιμέρους και κατά τόπους προβλήματα η Συνεργασία Ευθύνης ενημερώθηκε από τους αρμόδιους προέδρους των τοπικών και έκανε καταγραφή των προβλημάτων. Παράλληλα έγινε ενημέρωση, από τον υποψήφιο δήμαρχο Μαλεβιζίου και τα στελέχη της παράταξης για τον σχεδιασμό και τις θέσεις του προγράμματός του, σε κάθε περιοχή.

📌«Η Αχλάδα πρέπει να ζωντανέψει» μας είπαν οι λιγοστοί κάτοικοι της περιοχής. Βλέποντας το Παλιό Ελαιουργείο που έχει μετατραπεί σε Εκθετήριο Λαογραφικής & Πολιτιστικής Κληρονομιάς, να είναι κλειστό.

📌Στο Μαδέ με την έναρξη λειτουργίας του βιολογικού. όλη η περιοχή μυρίζει με αποτέλεσμα οι κάτοικοι πολλές φορές να μην μπορούν να βγουν από το σπίτι τους. Ενώ ο κόμβος στην εθνική, τα αντιπλημμυρικά έργα, η έλλειψη πυροσβεστικού κρουνού, η ράμπα Α.Μ.Ε.Α στην παραλία, και η έλλειψη χώρων στάθμευσης να αποτελούν τις προτεραιότητες, στην επίλυση προβλημάτων της περιοχής.

📌Στο Αμμούδι η δημιουργία Πολιτισμικού Κέντρου είναι επιτακτική, ώστε να αποκτήσει κόσμο η περιοχή. Παράλληλα χρειάζονται νέες θέσεις στάθμευσης και ένα αθλητικό κέντρο για τα παιδιά στο χωριό και τους ανθρώπους που θέλουν να γυμναστούν και δεν βρίσκουν κάποιο χώρο, για να τα καταφέρουν.

📌Τέλος στο όμορφο και φιλόξενο Φόδελε χρειάζονται βελτιωτικές κινήσεις στην Τουριστική προβολή της περιοχής και ανάπλαση των κεντρικών σημείων του χωριού, όπως ο κεντρικός δρόμος. Κίνηση ματ για την επισκεψιμότητα και την λειτουργικότητα του χώρου. Έτσι το ιστορικό χωριό του δικού μας Δομήνικου Θεοτοκόπουλου να αποκτήσει περισσότερο κόσμο και ακόμη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.

Και ο επισκέπτης να νιώθει πραγματικά αυτό τον Μαλεβιζιώτικο παράδεισο σαν το σπίτι του!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Πιτσικάκη μαζί με τις φωτογραφίες στο Facebook:

Συνεργασία Ευθύνης - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ