Στον σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Ηρακλείου βρέθηκε ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Petite Perle 300×250

Το Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Ηρακλείου επισκέφθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», Μιχάλης Καραμαλάκης. Συνοδευόμενος από Υποψηφίους του συνδυασμού, συζήτησε με τους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και θέματα που αφορούν στην ασφάλεια των δημοτών αλλά και των επισκεπτών του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος, κ. Βιολάκης Στέλιος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Ηρακλείου, έγινε εκτενής αναφορά σε επικίνδυνα σημεία του Δήμου που χρήζουν της άμεσης παρέμβασης των ηλεκτρολόγων προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα λόγω έλλειψης σωστής γείωσης, φθαρμένων καλωδίων ρεύματος ή πεπαλαιωμένων εγκαταστάσεων.

Με το πέρας της συνάντησης με τα μέλη του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Ηρακλείου ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ. Βιολάκη Στέλιο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ηρακλείου. Ενημερωθήκαμε για συγκεκριμένα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των δημοτών αλλά και των επισκεπτών στο Δήμο και που πρέπει να επιλυθούν το συντομότερο. Η ασφάλεια των πολιτών είναι πρώτιστο μέλημα μας και δεν το διαπραγματευόμαστε. Δεν νοείται να υπάρχουν προβληματικά καλώδια σε κεντρικά σημεία της πόλης αλλά και σε δημοτικά κτίρια ακόμη και σχολικές μονάδες και εξαιτίας τους να ελλοχεύει ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Προς τιμήν τους οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι του Ηρακλείου είναι διατεθειμένοι αφιλοκερδώς να αποκαταστήσουν άμεσα τα προβλήματα που έχουν εντοπίσει το τελευταίο διάστημα με στόχο την ασφάλεια των δημοτών και την αποφυγή ατυχημάτων».

πηγή: www.iraklionews.gr

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ