Αλέξης Καλοκαιρινός: Άμεσες ενέργειες και παρεμβάσεις σε όλες τις συνοικίες και γειτονιές για καλύτερη ποιότητα ζωής

Petite Perle 300×250

Σε Άγιο Κωνσταντίνο και Ατσαλένιο ο Αλέξης Καλοκαιρινός 

 

Για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των συνοικιών του Αγίου Κωνσταντίνου και του Ατσαλένιου, αλλά και τις λύσεις που μπορούν άμεσα να δοθούν, συζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός, περπατώντας στις γειτονιές της περιοχής με υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός συνομίλησε με πολλούς Δημότες για όλα όσα τους δυσκολεύουν στην καθημερινότητά τους: Την έλλειψη πεζοδρομίων, τον ανύπαρκτο οδοκαθαρισμό, την έντονη έλλειψη κοινόχρηστων χώρων, την ελλιπή φροντίδα των δένδρων, κ.α.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου δεσμεύτηκε ότι εάν οι πολίτες του Ηρακλείου του εμπιστευτούν τη διοίκηση του Δήμου, θα δώσει προτεραιότητα στις περιοχές όπου με άμεσες ενέργειες και κατάλληλες παρεμβάσεις, μπορούν να επιλυθούν βασικά προβλήματα της καθημερινότητας και να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής κατοίκων και επαγγελματιών. «Δεν μπορεί, να υπάρχουν συνοικίες δύο ταχυτήτων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Καλοκαιρινός, τονίζοντας: «Είμαστε υπέρ της ισόρροπης ανάπτυξης τόσο εντός πόλης όσο και στην ύπαιθρο. Στο πρόγραμμα της παράταξή μας περιλαμβάνεται ειδικό σχέδιο με στόχο την αναζωογόνηση κάθε γειτονιάς και την επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους πολίτες, ώστε να υπάρχουν γρήγορα αποτελέσματα.».

 

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ