Νίκος Παπανδρέου: Αμεση βοήθεια στους πληγέντες και υγειονομική υποστήριξη.

Petite Perle 300×250

Αυτό τόνισε ο ευρωβουλευτής και επικεφαλής της ΚΟ ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νίκος Παπανδρέου, που μαζί με την Πρόεδρο της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ιράτσε Γκαρσία και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη επισκέφτηκαν  τις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Η Πρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωκοινοβουλίου αποδέχτηκε σχετική πρόσκληση του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ για να δει από κοντά το μέγεθος των καταστροφών  και να συνομιλήσει με τους πληγέντες κατοίκους.

Η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε το χωριό Μεταμόρφωση στο Δήμο Παλαμά Καρδίτσας, κτηνοτροφική μονάδα τη Ζηλευτή Τρικάλων  και το Κεραμίδι Φαρκαδόνας Τρικάλων.

Από τη πολύπαθη  Μεταμόρφωση του δήμου Παλαμά, η Πρόεδρος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ιράτσε Γκαρσία έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Είδαμε και στα ΜΜΕ και συζητήσαμε εκτενώς και με όλους τους  συναδέλφους για αυτή την τεράστια καταστροφή που ξεπερνάει ακόμα και τη φαντασία. Η ευρωομάδα μας των σοσιαλιστών και προοδευτικών δημοκρατών συζήτησε και ζήτησε μια συνολική αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης μέσα από μία αλληλεγγύη που θα δείξει η Ευρώπη σε όλους αυτούς τους άνδρες και τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα αυτών των βιβλικών καταστροφών. Η αλληλεγγύη αποτελεί θεμελιώδη αξία τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και της ευρωομάδας των σοσιαλιστών. Για αυτό εμείς ανταποκριθήκαμε άμεσα στην πρόσκληση από τους συντρόφους στο

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ