Η Αμμουδάρα « αγκάλιασε» τον Δημήτρη Πιτσικάκη στην περιοδεία

Petite Perle 300×250

Την Αμμουδάρα  για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, Δημήτρης Πιτσικάκης μαζί με υποψήφιους συμβούλους.

Μια περιοδεία που συγκίνησε τη «Συνεργασία Ευθύνης»  καθώς έτυχε ιδιαίτερα θερμής αποδοχής από επιχειρηματίες και κατοίκους.

Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη,  και συνεχίζει να αγκαλιάζει τον άνθρωπο που έφερε τη μεγάλη ανατροπή στο Μαλεβίζι, με την κάθοδό του σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα και ενεργοποίησε μηχανισμούς για το καλό του τόπου!

Η αίσθηση που είναι διάχυτη είναι πως η τουριστική Αμμουδάρα  είναι στον «αυτόματο πιλότο», σχεδόν ξεχασμένη, με επιφανειακές παρεμβάσεις της  τελευταίας στιγμής, τους τελευταίους αυτούς μήνες και όχι από την έναρξη της σεζόν.

Όσο για την στρατηγική ανάπτυξης, μόνο την ακούνε αλλά δεν την βλέπουν οι κάτοικοι και όσοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά, ούτε οι χιλιάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο, που έρχονται κάθε χρόνο στην περιοχή κυρίως για τις προσωπικές σχέσεις που έχουν αναπτύξει.

Μια περιοχή που θα μπορούσε να ανθίσει και  οι τουριστικές μονάδες μικρές και μεγάλες,  οι χώροι εστίασης και όλες οι επιχειρήσεις της περιοχής, να  δουλεύουν με  σταθερότητα.

Για τον υποψήφιο δήμαρχο Μαλεβιζίου, Δημήτρη Πιτσικάκη, έναν άνθρωπο που γνωρίζει εξαιρετικά το επιχειρείν, οι λέξεις των επιχειρηματιών είχαν τη σημασία τους.

Ο ίδιος ήταν απόλυτα ξεκάθαρος ότι αν  οι Μαλεβιώτες, δώσουν την ευκαιρία στη Συνεργασία Ευθύνης, το παραλιακό μέτωπο θα αλλάξει πραγματικά, αφού αποτελεί από τις πρώτες προτεραιότητες στο πρόγραμμα. Θα αλλάξει πραγματικά με έργα και όχι λόγια!

«Θα υπάρξει μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση της περιοχής, με μελέτες, σχέδιο πόλης για το καλό των δημοτών μας και των χιλιάδων επισκεπτών της Αμμουδάρας» είπε χαρακτηριστικά. Το ραντεβού τους μάλιστα ανανεώθηκε καθώς από εδώ και στο εξής  θα είναι δίπλα τους συνεχώς και θα τους στηρίζει.

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα

Την Τρίτη το πρωί ο κ. Πιτσικάκης επισκέφθηκε το Α.Τ Αμμουδάρας και έδωσε συγχαρητήρια στους άνδρες της ελληνικής αστυνομίας γνωρίζοντας το δύσκολο έργο που επιτελούν.

 

 

 

Συνεργασία Ευθύνης - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ