Περίμεναν το ερωτηματολόγιο του Αλέξη Καλοκαιρινού

Petite Perle 300×250

Στην λ. Καλοκαιρινού ο υποψήφιος δήμαρχος, αλλάζοντας τα δεδομένα των περιοδειών

 

Στην λ. Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός, συνεχίζοντας τις στοχευμένες και ουσιαστικές επισκέψεις του στους δρόμους που χτυπά η «καρδιά» του εμπορίου της πόλης.

Μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ο Αλέξης Καλοκαιρινός περπάτησε στη λ. Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού, ένα δρόμο με έντονη εμπορική κίνηση αλλά με πάρα πολλά κλειστά καταστήματα. Συνομίλησε με όλους τους καταστηματάρχες ζητώντας ταυτόχρονα να συμπληρώσουν το εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο, μια πρωτότυπη και καινοτόμα πρακτική που εγκαινίασε από την οδό 1821, με στόχο να καταγραφούν και να μεταφερθούν με τον πιο σαφή τρόπο οι απόψεις, οι ιδέες και οι προτάσεις τους για όλα όσα αντιμετωπίζουν. «Πόρτα – πόρτα ενισχύουμε τον άμεσο διάλογο και τη συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων που αφορούν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους» επεσήμανε ο Αλέξης Καλοκαιρινός, τονίζοντας:

«Υπάρχει ανάγκη καταμέτρησης όσων καταστημάτων λειτουργούν και όσων είναι κλειστά, ανά τμήμα της λεωφόρου, καθώς και του τι εμπορεύονται, έτσι ώστε να υπάρξει η σαφής εικόνα της εμπορικής δραστηριότητας που έχει νόημα να αναπτυχθεί. Αυτά είναι ζητήματα που πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν στις αστικές παρεμβάσεις, ώστε να γίνεται πιο αποτελεσματικός ο σχεδιασμός για τη στήριξη και ενίσχυση των αναπτυξιακών προοπτικών της υγιούς και βιώσιμης  επιχειρηματικότητας στο Δήμο Ηρακλείου.».

 

 

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ