Πήγε στην Τουρκία και έδωσε 80.000 δολάρια για να ψηλώσει και να αρέσει πιο πολύ στις γυναίκες

Petite Perle 300×250

Έδωσε 80.000 δολάρια για να ψηλώσει και υποστηρίζει ότι νιώθει «σαν νέος άντρας».

Ο 27χρονος Dynzell Sigers ήταν 1,67 και ήθελε απεγνωσμένα να ψηλώσει επειδή συχνά είχε απορριφθεί από γυναίκες λόγω του ύψους του.

Στην εφηβεία μου, κάποτε με απέρριψε μια κοπέλα την οποία αγαπούσα πολύ και παρόλο που με έβρισκε ελκυστικό, το σκεπτικό της ήταν ότι ήμουν πολύ κοντός και πολύ μικρός για εκείνη».

Από τότε ξεκίνησε να σκέφτεσαι συνεχώς το ύψος του και αφού έψαξε δεκάδες τρόπους για να ψηλώσει, ανακάλυψε την επιμήκυνση άκρων και έκλεισε ραντεβού για να μάθει περισσότερα.

Η χειρουργική επέμβαση

Η επιμήκυνση των άκρων αυξάνει το μήκος των οστών και ταυτόχρονα τεντώνει τους γύρω μύες και τους τένοντες. Οι γιατροί κόβουν το οστό σε δύο τμήματα και προσάρτουν μια συσκευή για την επιμήκυνση (εξωτερικό σταθεροποιητή ή εσωτερική ράβδο).

Τότε, τα δύο άκρα του οστού διαχωρίζονται σταδιακά, κάνοντας το νέο οστό να αναπτυχθεί και να γεμίσει το κενό που δημιουργείται, το οποίο συνήθως διαρκεί έως και δύο μήνες.

Σύμφωνα με την People, ο 27χρονος ταξίδεψε στην Τουρκία για να κάνει την επέμβαση. Γνωρίζοντας ότι η επιμήκυνση κατά 8-10 εκατοστά κοστίζει 40 χιλιάδες δολάρια, έκανε τη διαδικασία δύο φορές με αποτέλεσμα να ξοδέψει 80 χιλιάδες δολάρια συνολικά.

Είπε πως κατά την ανάρρωση του είχε έντονους αλλά υποφερτούς πόνους και δηλώνει απολύτως ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα.

Δεν μετανιώνω και αποφάσισα να μοιραστώ το ταξίδι μου με τον κόσμο για να δείξω και σε άλλους άνδρες που αισθάνονται το ίδιο πως υπάρχει και άλλη επιλογή για αυτούς» είπε.

Κόσμος - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ