Στον «Όμιλο Αντισφαίρισης Ηράκλειο» βρέθηκε ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Petite Perle 300×250

Μία σημαντική συνάντηση πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, με τους εκπροσώπους του Ομίλου Αντισφαιρίσεως και Αθλοπαιδειών «Ηράκλειο», στον χώρο που στεγάζονται τα γραφεία επί της Δουκός Μποφώρ, συνοδευόμενος από τα μέλη της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας».

Όπως ανέφεραν τα μέλη του Ομίλου, το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή ουσιαστικά αποτελεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς, καθώς ο ΟΑΑΗ εμφανίζεται λειτουργεί μέσα σε δημόσιο κτήμα. Σύμφωνα με τους ίδιους, αυτό αποτελεί άμεσο κίνδυνο για την έξωση του ομίλου από τον χώρο αυτό και ουσιαστικά το κλείσιμο του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, απαιτείται άμεση παρέμβαση και πρωτοβουλία της νέας δημοτικής αρχής Ηρακλείου προς το Υπουργείο Πολιτισμού για να προχωρήσει την παραχώρηση της χρήσης του ισόπεδου τμήματος του Προμαχώνα Σαμπιονάρα με προγραμματική σύμβαση στο δήμο Ηρακλείου και τον όμιλο Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδειών Ηράκλειο (Ο.Α.Α.Η).

Από τη δική του πλευρά, ο κ. Καραμαλάκης δήλωσε:

«Ακούσαμε πολύ προσεκτικά τα όσα μας δήλωσαν οι εκπρόσωποι του Ομίλου Αντισφαιρίσεως και Αθλοπαιδειών «Ηράκλειο» για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σοβαρό θέμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Από τη δική μας πλευρά, καταλαβαίνουμε την αγωνία των εκπροσώπων του Ομίλου αλλά και των αθλητών και των οικογενειών τους για το μέλλον. Εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευτούν με την ψήφο τους, δεσμευόμαστε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα να προχωρήσουμε σε συνεργασία με τον Όμιλο τις όποιες διαδικασίες έτσι ώστε να βρεθεί μία λύση».

 

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ