Στην 9η γιορτή μήλου παραβρέθηκε ο Δημήτρης Πιτσικάκης με το επιτελείο του (εικόνες)

Petite Perle 300×250
Στην γενέτειρα του, στον Κρουσώνα και  στην 9η Γιορτή Μήλου παραβρέθηκαν σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Κρουσώνα, Δημήτρης Πιτσικάκης και υποψήφιοι της «Συνεργασίας Ευθύνης».
Όλοι μαζί παρακολούθησαν το πλούσιο πρόγραμμα της διοργάνωσης, τον διαγωνισμό μαντινάδας, δοκίμασαν γευστικότατα εδέσματα με κύριο συστατικό το μήλο, και άκουσαν μουσική από την λύρα του Νίκου Γωνιανάκη.
Σημαντικό χαρακτηριστικό της διοργάνωσης η παρουσία των νέων του Κρουσώνα, που στήριξαν την εκδήλωση τόσο σε επίπεδο εθελοντικής εργασίας με την διαμόρφωση του χώρου, του στρωσίματος των τραπεζών όσο και στην συμμετοχή στον διαγωνισμό της μαντινάδας, με νικητή τον  14χρονο, Φίλιππο Δρακογιαννάκη.
Αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι ο Κρουσώνας στηρίζεται στους νέους, στην παράδοση και στην ιστορία του τόπου. Με δυνατό χαρτί την κάθε οικογένεια που αναπτύσσεται καθημερινά στην περιοχή.
Τη γιορτή μήλου στον Κρουσώνα διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα «Νέα Γενιά», ο «ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑΣ» καθώς και ο Σύλλογος γυναικών «Κρουσανιώτισσα».

Συνεργασία Ευθύνης - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ