Θα πάμε χωρίς Debate στο Δήμο Ηρακλείου!

Petite Perle 300×250

Ο χρόνος πέρασε, το πρόγραμμα των υποψηφίων είναι πολύ πιεστικό και τώρα … και να θέλουν, δε βγαίνουν οι ημερομηνίες και οι χρόνοι!

Οι μέρες για τις δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και τώρα που αφήνουμε πίσω την αναμέτρηση του ΣΥΡΙΖΑ, το κλίμα πια θα "σηκωθεί", καθώς οι μέρες είναι μετρημένες.

Στην τελική ευθεία πλέον, κι ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι αν θα έχουμε δημόσια εκλογική αντιπαράθεση μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Ηρακλείου, το γνωστό debate δηλαδή, που για εμάς τους ανθρώπους των media αποτελεί το "αλατοπίπερο" σε μια εκλογική αναμέτρηση.

Θυμίζω πως στην τελευταία δημοτική αναμέτρηση είχαμε ένα τέτοιο debate, κι αυτό ραδιοφωνικό στο ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ, ανάμεσα σε Λαμπρινό και Κουράκη καθώς το εμπάργκο στην ΚΡΗΤΗ TV από τον απερχόμενο δήμαρχο, δεν είχε επιτρέψει την τηλεμαχία σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό.

Το 2014 δεν είχαμε αντίστοιχη μονομαχία και … για να πάμε τώρα να δούμε τι λέει το ρεπορτάζ μας:

Καταρχήν υπήρξε μια πρόταση από πλευράς Μαρίας Καναβάκη που είχε γίνει προ ημερών και που από την πλευρά Καλοκαιρινού είχε γίνει δεκτή αλλά από την πλευρά Καραμαλάκη δεν είχαν ασχοληθεί.

Από κει και πέρα δε φαίνεται να υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον ούτε από τα δυο σχήματα (Καλοκαιρινός – Καραμαλάκης) ούτε και επανήλθε κάποια πρόταση από τους άλλους δυο συνδυασμούς – της κ. Καναβάκη και του κ. Δουλουφάκη.

Μια πρόταση που μαθαίνουμε πως "έπεσε" από ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης για αντιπαράθεση μεταξύ των κκ. Καραμαλάκη και Καλοκαιρινού έπεσε στο κενό καθώς (εκτός του ότι ήταν αντιδεοντολογική αφού απέκλειε τους άλλους μονομάχους) ο τελευταίος προέκρινε πως είτε θα γίνει και με τους τέσσερις είτε δε θα γίνει καθόλου!

Κι όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις «αν είναι να'ρθει θε να'ρθει αλλιώς θα προσπεράσει!». Ο χρόνος πέρασε, το πρόγραμμα των υποψηφίων είναι πολύ πιεστικό και τώρα … και να θέλουν (που μάλλον δεν πολυθέλουν) δε βγαίνουν οι ημερομηνίες και οι χρόνοι!

πηγή:cretalive.gr

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ