Σε Άγιο Κωνσταντίνο και Μαρμακέτο ο υποψήφιος δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργος Αθανασάκης

Petite Perle 300×250

Στους οικισμούς του Αγίου Κωνσταντίνου και στο Μαρμακέτο περιόδευσε αργά το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργος Αθανασάκης.

Στον Άγιο Κωνσταντίνο τον καλοδέχθηκαν κάτοικοι και επιχειρηματίες ευχόμενοι καλή επιτυχία στις εκλογές.

Ο κ. Αθανασάκης συνομίλησε μαζί τους, επισκέφθηκε καταστήματα της περιοχής και εισέπραξε ιδιαίτερα θετικά συναισθήματα για την προσπάθεια που καταβάλει με τα μέλη του Συνδυασμού του για μια νέα σελίδα στο Δήμο Οροπεδίου.

Αμέσως μετά μετέβη στο Μαρμακέτο. Εκεί επισκέφθηκε τα γραφεία του ΤΟΕΒ και συνομίλησε με τους λιγοστούς κατοίκους για τα προβλήματα καθημερινότητας που τους απασχολούν. 

Η βελτίωση της εικόνας του οικισμού αλλά και η καθαριότητα  ήταν μέσα στα πρώτα θέματα που τέθηκαν υπόψην, από τους ανθρώπους που ζουν εκεί, στον υποψήφιο δήμαρχο με τον ίδιο να τους απαντά πως είναι και στις βασικές προτεραιότητες του Συνδυασμού του «Λασίθι ώρα ευθύνης», καθώς τα γνωρίζει από πρώτο χέρι.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στους δυο οικισμούς ο κ. Αθανασάκης τόνισε πως θέλει και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια τα μικρά χωριά του Οροπεδίου Λασιθίου να αποκτήσουν ζωή, να συγκρατηθεί και να ανανεωθεί ο πληθυσμός τους. 

«Με μικρά και μεγάλα έργα που συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα μας επιδιώκουμε να λύσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας σε όλο το Δήμο μας, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις», ανέφερε.

 

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ