Ζεστή φιλοξενία και υποδοχή για Δημήτρη Πιτσικάκη στα Καλέσα (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Στα Πάνω και Κάτω Καλέσα περιόδευσε συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της παράταξης του, ο Δημήτρης Πιτσικάκης όπου έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου ξεκίνησε από τα Πάνω Καλέσα, περπάτησε σε όλο το χωριό και στον προαύλιο χώρο τον υποδέχτηκε ο εφημέριος Μιχαήλ Κτιστάκης, που πρόσφερε κέρασμα σε όλους όσους ακολουθούσαν το Δημήτρη Πιτσικάκη. Επίσης σχολιάστηκε με σκωπτικό τρόπο τα ασφαλτικά που έπεσαν τις τελευταίες ημέρες με προχειρότητα κατά μήκος του κεντρικού δρόμου, ενώ ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου άκουσε τους προβληματισμούς των κατοίκων για την έλλειψη έργων και παρεμβάσεων.

Στη συνέχεια μαζί με την ομάδα του και τους υποψήφιους από τα Καλέσα έκανε βόλτα στα Κάτω Καλέσα, όπου επισκέφτηκε το γήπεδο του Μαραθώνα όπου είδε ιδίοις όμασις τις ελλείψεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ τελευταίος σταθμός ήταν ο χώρος του πρώην δημοτικού σχολείου, όπου δεσμεύτηκε να προχωρήσει σε αξιοποίηση του και να παραδοθεί προς χρήση στο χωριό.

Όλοι μαζί οι υποψήφιοι της παράταξης Συνεργασία Ευθύνης με μπροστάρη το Δημήτρη Πιτσικάκη γέμισαν τα καφενεία της πλατείας και έγιναν ένα με τους κατοίκους που απολάμβαναν αυτές τις ξεχωριστές στιγμές στο χωριό τους.

Με πρωτοβουλία όλων των υποψηφίων από τα Καλέσα είχαν στηθεί ψησταριές, ενώ ο υποψήφιος Δήμαρχος ήταν  εμφανώς  συγκινημένος.

Δείτε το πλούσιο φώτο-ρεπορτάζ της fonimaleviziou.gr  από την επίσκεψη του Δημήτρη Πιτσικάκη σε Πάνω και Κάτω Καλέσα:

img class="alignnone size-full wp-image-609535" src="https://fonimaleviziou.gr/wp-content/uploads/2023/09/s33.jpg" alt="" width="1200" height="675" />

Συνεργασία Ευθύνης - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ