Γιώργος Σταυρακάκης: «Όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα»

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Συνεργασία Ευθύνης μιλά στη Φωνή του Μαλεβιζίου

Με πλούσια εμπειρία στον συνδικαλισμό, γνώση για το Μαλεβίζι και απεριόριστη εμπιστοσύνη όπως δηλώνει στο πρόσωπο του Δημήτρη Πιτσικάκη, υποψήφιος ως δημοτικός σύμβουλος σε αυτές τις εκλογές, είναι ο Γιώργος Σταυρακάκης.
Ο κ. Σταυρακάκης δραστηριοποιείται επαγγελματικά περίπου 20 χρόνια στον δήμο Μαλεβιζίου, στον χώρο των αλουμινοκατασκευών.
Είναι παντρεμένος από τον Κρουσώνα και πατέρας τριών παιδιών.
Μιλά στη Φωνή του Μαλεβιζίου για όλα αυτά τα θέματα που τον προβληματίζουν και για την απόφασή του να κατέλθει σε αυτές τις εκλογές με τη «Συνεργασία Ευθύνης».

-Κύριε Σταυρακάκη τι ήταν αυτό που σας ώθησε να είστε υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου;

Η αγωνία μου και η ανάγκη να δω να αλλάζει ο τόπος μου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια όλοι βλέπουμε μια απραξία. Είμαστε απογοητευμένοι, αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Και λόγο της εργασίας μου, έχω άμεση επαφή με τους πολίτες του Δήμου Μαλεβιζίου. Αυτό που έβλεπα εγώ το έβλεπαν και άλλοι. Έτσι προέκυψε η ανάγκη για συμμετοχή στα κοινά.

 

-Ποιος είναι ο λόγος που αποφασίσατε να είστε στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Μαλεβιζίου, Δημήτρη Πιτσικάκη; 

Πολύ πριν τις εκλογές όλοι αναρωτιόμασταν τι θα γίνει και αν θα έχουμε επιλογή να δείξουμε την απογοήτευση που νιώθαμε, όπως σας ανέφερα.
Και η επιλογή αυτή ήρθε με τη δημιουργία της «Συνεργασίας Ευθύνης» και τον Δημήτρη Πιτσικάκη. Έναν άνθρωπο που όσοι τον γνωρίζουμε τον εμπιστευόμαστε απόλυτα.
Προσωπικά τον επικεφαλής μας, τον γνωρίζω 20 χρόνια.
Έχουμε συνεργαστεί επαγγελματικά. Ξέρω πόσο ικανός και αποτελεσματικός είναι.
Δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη, δεν θα αφήσει τίποτα στη μέση. Όταν αποφασίσει κάτι να κάνει θα το φέρει εις πέρας.
Πιστεύω ότι ο Δημήτρης Πιτσικάκης είναι ο άνθρωπος που θα πάει το Μαλεβίζι όχι μόνο ένα βήμα παρακάτω αλλά πολλά!

-Κύριε Σταυρακάκη έχετε ήδη μια εμπειρία με τα κοινά από τον συνδικαλισμό. Πως σας φαίνονται τα κοινά από την πλευρά της πολιτικής;

Η εμπειρία μου επί σειρά ετών από τη θέση του αντιπροέδρου του συλλόγου των αλουμινο- καταστευαστών Ηρακλείου μου έχει προσφέρει σημαντική γνώση για το πώς δρομολογούνται ζητήματα και ως προς τη διεκδίκηση.
Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είσαι από τη θέση να ακούς τα προβλήματα και να θες να παρέμβεις. Κάθε εμπειρία είναι σημαντική και ιδιαίτερα των συλλογικών οργάνων στους χώρους εργασίας, όταν διεκδικείς την ψήφο των πολιτών.

Ως «Συνεργασία Ευθύνης» έχετε οργώσει κατά κυριολεξία τον δήμο Μαλεβιζίου. Τι ακούτε από τους πολίτες;

Η εμπειρία των περιοδειών δεν σας κρύβω ότι είναι μοναδική. Η αγάπη του κόσμου μας δίνει μεγάλη δύναμη.
Σε κάθε γειτονιά σε κάθε χωριό ο κόσμος έχει κουραστεί και θέλει να δει κάτι να αλλάζει.
Στη «Συνεργασία Ευθύνης» έχουμε πρόγραμμα που αναπτύσσεται σε συγκεκριμένες δράσεις και τομείς που καλύπτει όλον τον Δήμο.
Εγγυητής της υλοποίησής του, ο Δημήτρης Πιτσικάκης.
Είναι ο άνθρωπος που του έχουμε όλοι εμπιστοσύνη και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει.
Προσωπικά αυτό το γνωρίζω πολύ καλά. Με τον Δημήτρη Πιτσικάκη, Δήμαρχο Μαλεβιζίου, μπορούν γίνουν καλύτερα τα πράγματα στον Δήμο μας.

Συνεργασία Ευθύνης - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ