Ο Μιχάλης Καραμαλάκης βρέθηκε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, εντός του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου, ο Yποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας».

Στη συνάντηση, που από την πλευρά του Δικηγορικού Συλλόγου, συμμετείχαν ο πρόεδρος Νικόλαος Λογοθέτης και μέλη του Δ.Σ., ο Μιχάλης Καραμαλάκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δικηγόροι του Ηρακλείου ενώ για αρκετή ώρα η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το θέμα της ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου που παρά την αναγκαιότητά του και τις ασταμάτητες προσπάθειες που καταβάλλονται παραμένει στα χαρτιά.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου ευχήθηκαν στον Μιχάλη Καραμαλάκη και τους υποψηφίους του «καλή επιτυχία» στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ζητώντας παράλληλα να πράξει ό,τι είναι δυνατόν ώστε το Ηράκλειο να αποκτήσει επιτέλους το Δικαστικό Μέγαρο που του αρμόζει.

Μετά τη συνάντηση ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Άκουσα με μεγάλη προσοχή τα όσα ανέφεραν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου κατά τη συνάντησή που είχαμε. Δεσμεύομαι πως εφόσον οι πολίτες μας τιμήσουν με την ψήφο τους, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το Ηράκλειο να αποκτήσει επιτέλους ένα σύγχρονο, λειτουργικό Δικαστικό Μέγαρο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες που υπάρχουν».

πηγή: www.cretapost.gr

 

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ