Super League 1: Επιστροφή στις νίκες με Ιωαννίδη για Παναθηναϊκό- Επικράτησε με 4-1 του Αστέρα Τρίπολης

Petite Perle 300×250

Ο Παναθηναϊκός μετά από έξι χρόνια έφυγε με διπλό από την Τρίπολη επικρατώντας με 4-1 με τον Φώτη Ιωαννίδη να πετυχαίνει δύο γκολ μέσα σε 17' λεπτά, με το δεύτερο εξ αυτών να είναι εκπληκτικό. Οι πράσινοι έκαναν το τρία στα τρία φέτος στην επαρχία.

Μόνο οι Κώτσιρας και Τζούριτσιτς ήταν οι δύο πράσινοι που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στην ΑΕΚ και ήταν ενδεκαδάτοι και στην Τρίπολη.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τον Λοντίγκιν κάτω από τα γκολπόστ. Στο δεξί άκρο βρέθηκε ο Κώτσιρας που ήταν και ο αρχηγός του τριφυλλιού και αριστερά ο Μλαντένοβιτς. Στο κέντρο της άμυνας δύο μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού οι Γεντβάι και Πάλμερ-Μπράουν. Μπροστά τους ο Αράο που είχε δίπλα του τον Τσέριν και μπροστά η τριάδα Βέρμπιτς-Παλάσιος και Τζούριτσιτς με τον Σπόραρ να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι του Μίλαν Ράσταβατς δεν είχαν πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση τους σε σχέση με τη νίκη τους κόντρα στο Βόλο καθώς ο έμπειρος τεχνικός θέλησε να "χτυπήσει" με την ίδια ομάδα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Γκρόζντανιτς (61' Σουρλής), Μουνάφο (77' Ντιαρά), Ρεγκίς, Μπαρτόλο (77' Ζουγλής), Καλτσάς, Μιριτέλο (61' Μάντζης)

 

Πηγή: Sport24

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ