Το Μαλεβίζι Μπορεί: "Οι υπηρεσίες του Δήμου και τα στελέχη μας είναι συνεργάτες μας και δεν προσφέρονται για φτηνή μικροπολιτική αντιπαράθεση!"

Petite Perle 300×250

Η παράταξη "Το Μαλεβίζι μπορεί" και ο Μενέλαος απαντά στην "Συνεργασία Ευθύνης" όσον αφορά τους στόχους για το 2023 που τέθηκαν στους προισταμένους των διευθύνσεων του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η απάντηση αναλυτικά:

"Ας βοηθήσουμε την παράταξη «Συνεργασία Ευθύνης» που μας «αποκαλύπτει» τους νέους ετήσιους στόχους για το 2023 που θέσαμε με τους προϊσταμένους των διευθύνσεών μας, να καταλάβει τι διαβάζει:

  • Είναι νέες δράσεις-στόχοι που επιτυγχάνονται σε ετήσια βάση και υλοποιούνται από τις υπηρεσίες μας με χρονοδιάγραμμα ως το τέλος Δεκεμβρίου. Δεν είναι αδυναμία σωστής λειτουργίας και οργάνωσης, αλλά το ακριβώς αντίθετο: απόδειξη εξέλιξης, βελτίωσης, διαφάνειας και οργανωτικής λειτουργίας. 
    1. Οι νέες δράσεις-στόχοι μπήκαν το Μάρτιο, πρώτο μήνα εφαρμογής, όπως άλλωστε μας «αποκαλύπτετε». Η απόφαση λήφθηκε το Μάρτη, άρα προφανώς το ποσοστό ολοκλήρωσης του στόχου είναι μηδενικό σε πολλές περιπτώσεις, κατά το στάδιο έναρξης.
  • Τα ποσοστά που «αποκαλύπτετε» δεν είναι ποσοστά τελικής επίτευξης, αλλά αφορούν στην αποτύπωση αρχικού σταδίου του ετήσιου στόχου. Ένα παράδειγμα για να σας διευκολύνουμε περισσότερο: ο ετήσιος στόχος «Επέκταση Χρήσης Συστήματος Ηλεκτρονικών Ραντεβού από την Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Δήμου» είναι 50% και θα πρέπει να έχει επιτευχθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023.
  • Κάντε λίγη υπομονή ως τέλος Δεκεμβρίου. Τότε ολοκληρώνεται το χρονοδιάγραμμα του έτους 2023 και το Γενάρη θα δοθούν τα αποτελέσματα επίτευξης από τις υπηρεσίες μας.
  1. Και κάτι ακόμη: Ο Δήμος Μαλεβιζίου είναι από τους πρώτους Δήμους στη χώρα που ήδη από το Μάρτιο του 2023, σε συνεργασία αιρετών και υπαλλήλων, εφάρμοσε το νέο σύστημα διοίκησης μέσω στόχων, υπηρετώντας τη νομοθεσία. Μαζί με τις υπηρεσίες μας θα θέτουμε νέες ετήσιες δράσεις-στόχο κάθε χρόνο για να ξεπερνάμε κάθε φορά τον εαυτό μας. 

Οι υπηρεσίες του Δήμου και τα στελέχη μας είναι συνεργάτες μας.  Δεν προσφέρονται για φτηνή μικροπολιτική αντιπαράθεση! "

ΥΓ 1: Αυτά τα δήθεν «λαβράκια» θα μπορούσαμε να τα είχαμε συζητήσει σε έναν αναλυτικό δημοκρατικό διάλογο. Αλλά η απουσία δεν υπηρέτησε ποτέ την Δημοκρατία.

ΥΓ 2: Όλοι οι φορείς του δημόσιου τομέα προχωρούν σε αντίστοιχες αποφάσεις. Είναι άραγε όλοι ανεπαρκείς

ΥΓ 3: Δείτε το βίντεο του Υπουργείου Εσωτερικών για το σύστημα διοίκησης μέσω στόχων που εφαρμόζουμε, και ενημερωθείτε σωστά για τη δημόσια διοίκηση, εδώ:

 

 

 

Το Μαλεβίζι Μπορεί - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ