Συγκινητική η υποδοχή του κόσμου στη Δαμάστα για το Δημήτρη Πιτσικάκη (φώτο-βίντεο)

Μετά το Μάραθος ο Δημήτρης Πιτσικάκης επισκέφτηκε και το μαρτυρικό χωριό της Δαμάστας, στα πλαίσια των περιοδειών του όπου έχαιρε πολύ θερμής υποδοχής και αποδοχής, από τους κατοίκους.
Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Κώστας Μαυράκης, ο γεν. γραμματέας του Πολιτιστικού συλλόγου Κώστας Περάκης και η πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος  Καλλιόπη Λιαδάκη που καλωσόρισε τον υποψήφιο Δήμαρχο και του γνωστοποίησε μία σειρά από ζητήματα που χρειάζεται να επιλυθούν τονίζοντας ότι η Δαμάστα δεν επαιτεί αλλά απαιτεί σεβασμό.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Πιτσικάκης, στην ομιλία του, στην αίθουσα του Λαογραφικού & Πολιτιστικού Κέντρου Δαμάστας, τους μίλησε από καρδιάς και τους είπε : θα είμαι πάντα δίπλα σας, σε περίπτωση εκλογής μου. Η πόρτα μου θα είναι συνεχώς ανοιχτή, για όλους τους δημότες. Ο συνδυασμός μας έχει μεριμνήσει για την ανάπτυξη σε Μάραθος και Δαμάστα με έργα του αύριο, που θα αλλάξουν πραγματικά την εικόνα του τόπου.
«Σήμερα ενώνουμε το Μαλεβίζι, ενώνουμε το βουνό με την θάλασσα και δημιουργούμε έναν δήμο πρότυπο, για εμάς και τα παιδιά μας», ανέφερε στο τέλος της ομιλίας του ο επικεφαλής, καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο.

Οι κάτοικοι στη Δαμάστα, ζητούν:

Επαναδιαπραγμάτευση ανταποδοτικών με κύριο αίτημα το δωρεάν ρεύμα.
Επισκευή – βελτίωση εισόδων του χωριού.
Αγροτική οδοποιία.
Γενική συντήρηση του πάρκου, βελτίωση της παιδικής χαράς και των κοινόχρηστων τουαλετών.
Τακτική καθαριότητα – καλλωπισμός κοινόχρηστων χώρων του χωριού.
Τακτική Δημοτική συγκοινωνία.
Συντήρηση – επισκευής ζημιών Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και χρηματοδότηση μελέτης ανακαίνιση, του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.
Κατασκευή προτομής, προς τιμή "Της ηρωίδας Δαμαστιανής γυναίκας και μητέρας για τα όσα κατάφερε μετά το ολοκαύτωμα της Δαμάστας".
Και σε συνεργασία με την -Περιφέρεια-
Ενέργειες για βελτίωση (ασφαλτόστρωση) του δρόμου Αστυράκι- Δαμάστα.
Υλοποίηση έργου αντικατάστασης τάπητα δημοτικού γηπέδου Δαμάστας.
*(Βρίσκεται στην τελική φάση).

Μετά το υπέροχο κέρασμα στο Μάραθος, ακολούθησε και ένα υπέροχο τραπέζι φιλοξενίας, στο 2ο πολιτιστικό κέντρο Δαμάστας για όλη την ομάδα της Συνεργασίας Ευθύνης, για τον υποψήφιο δήμαρχο αλλά και για τους φίλους της παράταξης που επιμελήθηκαν οι υποψήφιοι από το χωριό Γιάννης Περάκης, Στέλλα Μαρούση και ο Γιάννης Κουγιουμτζής.
Και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους, για την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου, στις 08.00 μ.μ. στην Πλατεία Μιχάλη Κατσαμάνη (έμπροσθεν δημαρχείου Γαζίου) στην κεντρική ανοιχτή ομιλία του Δημήτρη Πιτσικάκη!

Συνεργασία Ευθύνης - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ