Θερμή υποδοχή του Δημήτρη Πιτσικάκη στο Μάραθος (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Στο Μάραθος βρέθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Δημήτρης Πιτσικάκης συνεχίζοντας την περιοδεία του  συνοδευόμενος από πολυπληθή ομάδα συμβούλων του.

Ο Δημήτρης Πιτσικάκης περπάτησε στους δρόμους του χωριού και επισκέφτηκε Αίθουσα Τέχνης Μαράθου του γλύπτη Γιάννη Κλινάκη, όπου εντυπωσιάστηκε από τη συλλογή έργων, όπου η ανθρώπινη φιγούρα είναι το βασικό θέμα της δουλειάς του.

Στη συνέχεια πήγε στον Αγροτικό Οικοτεχνικό Συνεταιρισμό Γυναικών Μαράθου Το Ξομπλιαστό Κουλουράκι, που ιδρύθηκε το 2002, αποτελείται από 18 μέλη και το αντικείμενο εργασίας του είναι η παρασκευή παραδοσιακών προϊόντων (αρτοσκευασμάτων).

Τέλος στον περιβάλλον χώρο του σχολείου έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Φάνη Κοκκινάκη και στη σύντομη τοποθέτηση του αναφέρθηκε ότι εάν εκλεγεί Δήμαρχος θα φροντίσει άμεσα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, την αγροτική οδοποιία, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, όμως δε θα κρυφτεί στα προβλήματα και όταν θα τον καλούν θα ανταποκρίνεται και θα επιδιώκει  το καλύτερο.

Οι κάτοικοι του Μάραθου ζητούν και την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης του χωριού και των παροχών νερού στις οικίες.
Ενώ ο δρόμος που συνδέει το Μάραθος με το Φόδελε μήκους 6 χιλιομέτρων χρειάζεται ασφαλτόστρωση και να γίνουν εγγειοβελτιωτικά έργα.

Οι υποψήφιοι από το Μάραθος πρόσφεραν σε όλη την ομάδα του Δημήτρη Πιτσικάκη πλούσιο κέρασμα, με τον επικεφαλής της Συνεργασίας Ευθύνης να τους ευχαριστεί ιδιαίτερα.

 

 

 

Συνεργασία Ευθύνης - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ