Η Ροδάνθη Διαλυνά υποψήφια τοπική σύμβουλος Γαζίου με την παράταξη «Συνεργασία Ευθύνης»

Δεν μου είναι το ευκολότερο πραγμα να περιαυτολογήσω. Προτιμώ να μιλούν τα έργα και οι πράξεις μου. 

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του Δημήτρη Πιτσικάκη και τη Συνεργασία Ευθύνης,καθώς με αυτό τον τρόπο μου δίνεται η ευκαιρία να συνεισφέρω με τη δύναμη της ψυχής μου, χωρίς συμβιβασμούς, στην εκπλήρωση ενός οράματος για ένα καλύτερο αύριο στην περιοχη μας, όπου ευάλωτες κοινωνικα ομάδες θα μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια, αξιοκρατία και ίσες ευκαιρίες..

Ονομάζομαι Ροδάνθη Διαλυνά, του Κώστα και της Κατερίνας το γένος Στρατάκη, εγγονή του Κατσακογιάννη από τη Ροδιά και της Ροδάνθης Αεράκη από τα Ανώγεια.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο σε μια οικογένεια – πρότυπο προσφοράς αλληλεγγύης, αγάπης για τον πλησίον ανεξαρτήτως μορφωτικου επιπέδου ή κοινωνικής τάξης. Αναμενόμενο να ακολουθήσω τα βήματά τους.

Με έμαθαν να σέβομαι κάθε ανθρώπινο πλάσμα και αδυνατώ να γυρίσω την πλάτη στην ανάγκη των συνανθρώπων μου. 

Από παιδί θυμάμαι να λαμβάνω μέρος σε δράσεις εθελοντισμού, πολιτιστικά δρώμενα και ήμουν πρόθυμη να συνεισφέρω όπου η βοήθειά μου θεωρούνταν αναγκαία.

Τα τελευταία 11 χρόνια δραστηριοποιούμαι πιο συστηματικά και συντονίζω μία από τις μεγαλύτερες προσπάθειες αλληλεγγύης που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή μας με θεαματικά αποτελέσματα, καθώς με ομόνοια και ανιδιοτέλεια έχουμε καταφέρει σαν ομάδα το ακατόρθωτο σε πολύ δύσκολες περιστάσεις για τον τόπο μας, προσφέροντας από τον χρόνο μας και την ψυχή μας,.αν και αποδεδειγμένα αυτά που λάβαμε ήταν ανυπολόγιστης αξίας… χαμόγελα, δάκρυα χαράς και αγκαλιές.

Όντας μόνιμος κάτοικος του δήμου Μαλεβιζίου και βιώνοντας από κοντά τη φονική πλημμύρα στο Μαλεβίζι σε συνδυασμό με την αδυναμία δεκάδων οικογενειών να προμηθευτούν τα σχολικά των παιδιών τους, αλλά και να καλύψουν σημαντικές ανάγκες διαβίωσης, ήταν το ερέθισμα που με ώθησε να κάνω αυτό το βήμα… Δεν θέλω κανένας άνθρωπος στον δήμο μας να νιώθει ξεχασμένος.

Το πρόγραμμα του υποψηφίου δημάρχου για την κοινωνική μέριμνα με έπεισαν ότι μπορεί να γίνει πράξη και να γίνουμε έμπνευση για τους νέους μας.που είναι το μέλλον αυτού του τόπου.

Ζητώ την στήριξή σας ως υποψήφια τοπική σύμβουλος Γαζίου, αποτελώντας ύψιστη τιμή για μένα να συμπεριλάβετε το όνομά μου σε έναν από τους σταυρούς επιλογής στο ψηφοδέλτιο της "Συνεργασίας Ευθύνης".

Για να ακουστεί η φωνή σας… για να έχουμε έναν δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο, ασπίδα προστασίας για τους μη προνομιούχους συμπολίτες μας.

 

Συνεργασία Ευθύνης - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ