Μεγάλες συγκεντρώσεις και κλίμα ενθουσιασμού σε Καλλιθέα, Δαφνές, Κυπαρίσσι, Προφήτη Ηλία για τον Αλέξη Καλοκαιρινό

Πορεία νίκης στο δρόμο προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, χαράζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός, που την Κυριακή 1/10 επισκέφθηκε πολλές Δημοτικές Κοινότητες και οικισμούς του Δήμου Ηρακλείου.

Η ατμόσφαιρα ήταν παντού πανηγυρική, καθώς οι πλατείες γέμισαν από Δημότες που έσπευσαν να τον υποδεχτούν και να συνομιλήσουν μαζί του μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, εκφράζοντας  με τον τρόπο αυτό τη στήριξή τους στο πρόσωπό του και στην παράταξη «Δικαίωμα στην Πόλη». Ο Αλέξης Καλοκαιρινός «όργωσε» τον Δήμο πραγματοποιώντας διαδοχικές επισκέψεις, ομιλίες και παρουσιάσεις υποψηφίων συμβούλων Καλλιθέα, Δαφνές, Κυπαρίσσι, Προφήτη Ηλία και Ασίτες, στέλνοντας μήνυμα νίκης για τις επερχόμενες εκλογές.

Φανερά συγκινημένος για την θερμή υποδοχή και τον ενθουσιασμό που επικρατούσε, μίλησε μέσα από την καρδιά του ευχαριστώντας τους για τη στήριξη στο πρόσωπό του και την παράταξη «Δικαίωμα στην Πόλη» της οποίας είναι επικεφαλής και υποσχέθηκε η επόμενη ημέρα να βρει όλους ενωμένους στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του Δήμου και επίλυσης των προβλημάτων των πολιτών.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, ο Αλέξης Καλοκαιρινός γνώριζε πολύ καλά τα προβλήματα για κάθε μια ξεχωριστά, θυμόταν όλες τις παρατηρήσεις των κατοίκων, μιλούσε παντού χωρίς σημειώσεις παρουσιάζοντας τις βασικές θέσεις και τη φιλοσοφία του προγράμματος του συνδυασμού του (Ανοιχτή Πόλη, ανάπτυξη υπαίθρου, αναβάθμιση των κοινοτικών συμβουλίων, λόγος στον πολίτη, αναδιάρθρωση υπηρεσιών για άμεση ανταπόκριση δήμου σε θέματα καθημερινότητας, κλπ), αλλά και την επόμενη μέρα μαζί τους. Οι αναφορές μάλιστα στα τοπικά προβλήματα συνοδευόταν και από έξυπνες λύσεις και ιδέες για την αντιμετώπισή τους, γεγονός που προκαλούσε ακόμη περισσότερα θετικά σχόλια.

«Η ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη των χωριών και της πόλης μας, η περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών, η στήριξη των επιχειρήσεων, των επαγγελματιών, των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας, αλλά και η υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων συνδημοτών μας, αποτελούν τον κεντρικό πυρήνα του προγράμματός μας» τόνισε χαρακτηριστικά αμέσως μετά τις επισκέψεις ο Αλέξης Καλοκαιρινός.

Παράλληλα με τα παραπάνω, ο υποψήφιος δήμαρχος παρευρέθηκε την Κυριακή στις Άνω Ασίτες, καταθέτοντας στεφάνι στην τελετή των αποκαλυπτηρίων των προτομών του Οπλαρχηγού Μαλεβιζίου Μανουσάκη Εμμανουήλ, του Αρχηγού της Εθνικής Αντίστασης Κρήτης Μπαντουβά Εμμανουήλ και του Οπλαρχηγού Μαλεβιζίου Ιωάννη Πολυξίγκη. Επίσης, νωρίς το απόγευμα της Κυριακή, ο Αλέξης Καλοκαιρινός επισκέφτηκε και την 9η γιορτή Τσικουδιάς στον Καράβολα, όπου είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί με παραγωγούς και εκπροσώπους συλλόγων που διατηρούν ζωντανή την παράδοση του τόπου μας, αλλά και να δεχθεί ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές από πολίτες.

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ