Μιχάλης Καραμαλάκης: Μέλημά μας η στελέχωση του δήμου Ηρακλείου με προσωπικό

Petite Perle 300×250

Με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου συναντήθηκε ο Μιχάλης Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Ο υποψήφιος Δήμαρχος, μετέβη στις εγκαταστάσεις της νευραλγικής υπηρεσίας που σηκώνει καθημερινά το βάρος της φροντίδας και περιποίησης του πρασίνου του Ηρακλείου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τις δυσκολίες αλλά και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στην εργασία τους.

Ο κ. Καραμαλάκης, συνομίλησε μαζί τους για αρκετή ώρα, για τα όσα τους απασχολούν, ανάμεσά τους η έλλειψη προσωπικού και οι δικαστικές παρατάσεις και αναβολές με τις οποίες παραμένουν στις θέσεις τους οι συμβασιούχοι. Ακόμη, οι εργαζόμενοι που μετρούν χρόνια στην υπηρεσία και μαζί με τους συμβασιούχους καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, επανέλαβαν την ανάγκη στελέχωσης της υπηρεσίας με μόνιμο προσωπικό ενώ στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν ζητήματα όπως η έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας αλλά και οχημάτων, γερανών για τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Με το πέρας της συνάντησης με τους εργαζομένους της υπηρεσίας πρασίνου ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Με τους συνεργάτες μου συνομιλήσαμε με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό παρά τις αντιξοότητες. Όπως μας ανέφεραν, οι μόνιμοι εργαζόμενοι δεν ξεπερνούν τα 22 άτομα. Ακόμη, επανέλαβαν το σοβαρό θέμα με τους συμβασιούχους εργαζόμενους που παραμένουν στην υπηρεσία με δικαστικές αποφάσεις και αναβολές. Άκουσα με έκπληξη πως στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα για την ατομική τους προστασία αλλά και τα αναγκαία μηχανήματα και οχήματα για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Επαναλαμβάνω πως εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευτούν την ψήφο τους, πρώτιστο μέλημα μας είναι η στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου με προσωπικό αλλά και με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να εργάζονται ανεμπόδιστα προς όφελος των Δημοτών».

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ