Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Νίκος Σκουλάς στον Προφήτη Ηλία

Petite Perle 300×250

Στον Προφήτη Ηλία βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην ΠΕ Ηρακλείου με τον Σταύρο Αρναουτάκη και τον συνδυασμό «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε», Νίκος Σκουλάς.

 

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών του με κατοίκους από οικισμούς του νομού Ηρακλείου, ο Νίκος Σκουλάς είχε την ευκαιρία να βρεθεί στον Προφήτη Ηλία και να συζητήσει με τους κατοίκους για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε το ζήτημα της ύδρευσης των καλλιεργειών και η οδική σύνδεση με το Ηράκλειο, μέσα από έναν σύγχρονο και ασφαλή δρόμο. Ζητήματα που θα ενισχύσουν τον πρωτογενή τομέα της παραγωγής και θα ενισχύσουν την αναπτυξιακή προοπτική του οικισμού.

Από την πλευρά του ο Νίκος Σκουλάς τους ενημέρωσε για το έργο και τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, αναφέρθηκε στους στόχους και τα ορόσημα της επόμενης μέρας και ζήτησε την στήριξή τους, για να μπορέσει να συνεχίσει και στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Κάτι που όπως φάνηκε και από τις αντιδράσεις των κατοίκων του Προφήτη Ηλία, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αφού αναγνωρίζεται το αποτέλεσμα της άοκνης προσπάθειας που καταβάλει ο Νίκος Σκουλάς από οποιαδήποτε θέση ευθύνης κι αν έχει υπηρετήσει τα κοινά.

 

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ