Ο Κρουσώνας αγκάλιασε το δικό του άνθρωπο Δημήτρη Πιτσικάκη (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Πρωτοφανής σε όγκο και παλμό ήταν η επίσκεψη του Δημήτρη Πιτσικάκη στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, αφού οι συγχωριανοί του, έδωσαν βροντερό παρών και τον υποδέχτηκαν με αγκαλιές, φιλιά και ευχές στην κεντρική πλατεία του Κρουσώνα.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το βράδυ της Δευτέρας παρευρέθηκαν πάνω από 2.000 άτομα, ενώ τη στιγμή που έφτασε μπροστά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας η νύχτα έγινε μέρα από τα βεγγαλικά που εκτοξεύτηκαν στον ουρανό του Κρουσώνα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Δημήτρης Πιτσικάκης εμφανώς συγκινημένος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι απόψε στον Κρουσώνα βρέθηκε όλο το Μαλεβίζι και ενωμένοι θα αλλάξουμε τον τόπο που αγαπούμε και μας ενδιαφέρει να προοδεύσει. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη σημερινή παρουσία σας.

Είχε προηγηθεί η περιοδεία σε Σάρχο, Κιθαρίδα και στο χωριό του Κρουσώνα όπου ο Δημήτρης Πιτσικάκης χαιρέτησε τους συντοπίτες και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στην κεντρική πλατεία.

Το τραπέζι ήταν πλούσιο για όλο τον κόσμο, που βγήκε στο κέφι και είχαμε και χορούς αφού η όρεξη είχε ανέβει στο ζενίθ και όπως τόνιζαν οι ντόπιοι τέτοια μάζωξη είχαν να δουν πολλά χρόνια.

Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το βράδυ της Τετάρτης στην κεντρική ομιλία του Δημήτρη Πιτσικάκη που θα πραγματοποιηθεί στις 8.00 μμ. στην πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη στο Γάζι.

 

 

 

 

Συνεργασία Ευθύνης - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ