Στον Κρουσώνα με το πιο δυνατό μήνυμα έκλεισαν οι περιοδείες για τον Δημήτρη Πιτσικάκη

Φωτογραφίες και βίντεο από τη χθεσινή επίσκεψη

Στον  Κρουσώνα, στη  γενέτειρα του Δημήτρη Πιτσικάκη, έκλεισε ο κύκλος των περιοδειών, που ξεκίνησε ακριβώς πριν ένα μήνα για τον υποψήφιο δήμαρχο Μαλεβιζίου και τους υποψήφιους συμβούλους της «Συνεργασίας Ευθύνης».

Η υποδοχή που επεφύλαξαν πολίτες  από όλο το Μαλεβίζι που  βρέθηκαν χθες στον Κρουσώνα ήταν συγκινητική. Περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι έδωσαν βροντερό «παρών» και αγκάλιασαν τη  «Συνεργασία Ευθύνης» που σύσσωμη  χθες ήταν δίπλα στον Δημήτρη Πιτσικάκη.

Ο ενθουσιασμός και ο παλμός περισσεύαν.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου συγκινημένος δεχόταν ασταμάτητα  τις ευχές και τα μηνύματα που του έδινε ο κόσμος καθώς στο πρόσωπό του βλέπουν έναν άνθρωπο που μπήκε στην εκλογική μάχη για να βοηθήσει τον τόπο του με μια ισχυρή ομάδα έτοιμη να εργαστεί αδιάκοπα με σχέδιο και επιμονή για την υλοποίηση έργων που έχει ανάγκη όλο το Μαλεβίζι.

Έργων μικρών ή μεγάλων που θα κάνουν την Καθημερινότητα τους καλύτερη  και θα θέσουν το Μαλεβίζι, στο σκαλί που του αρμόζει, στη θέση που το αξίζει.

Το βράδυ ολοκληρώθηκε με γνήσιο κρητικό παραδοσιακό γλέντι στην καρδιά του χωριού.Ο φιλόξενος Κρουσώνας υποδέχτηκε  με τον καλύτερο τρόπο όλον τον κόσμο που βρέθηκε χθες εκεί.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Δημήτρης Πιτσικάκης που πολλές φορές δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, ευχαρίστησε όλο το Μαλεβίζι που ήταν στον Κρουσώνα και φυσικά τους συντοπίτες του για την άρτια φιλοξενία.

Ήταν ένα βράδυ που όλο το χωριό μαζί με τον κόσμο έγιναν ένα.

Νωρίτερα η Συνεργασία Ευθύνης είχε επισκεφθεί τον Σάρχο και την Κιθαρίδα.

Το επόμενο ραντεβού πριν τις κάλπες είναι την Τετάρτη 8.00 μ.μ., στην πλατεία Μιχάλη Κατσαμάνη, στην ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση όπου θα γίνει ομιλία, παρουσίαση προγράμματος και υποψηφίων.

 

Συνεργασία Ευθύνης - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ