Το σχόλιο της ΛΑΣΥ Ηρακλείου για την προγραμματική ταύτιση των άλλων συνδυασμών

Petite Perle 300×250

Βλέποντας τα προγράμματα των υπόλοιπων τριών συνδυασμών στο Δήμο Ηρακλείου, πίσω από τα συνθήματα, μπορεί να διακρίνει κανείς την πλήρη τους ταύτιση. Όχι γιατί παρουσιάζονται όλα ως κοστολογημένα και τεχνικά επεξεργασμένα ή ως προϊόν διαβούλευσης αλλά γιατί ταυτίζονται απόλυτα με την αντιλαϊκή πολιτική του κεντρικού κράτους.
Αποδεχόμενοι τη μη χρηματοδότηση, βαφτίζουν ως διεκδίκηση και πρόκληση την αξιοποίηση διαφόρων χρηματοδοτικών εργαλείων μέσω δανεισμού και ανταποδοτικότητας, όπως και μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, δηλαδή του νέου μνημονίου που στηρίζουν από κοινού τα κόμματα τους, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και που εξασφαλίζει τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων ενώ ταυτόχρονα προϋποθέτει την φτώχεια στα λαϊκά νοικοκυριά.
Γι' αυτό και όλες οι παρατάξεις πλην «Λαϊκής Συσπείρωσης» συναινούν με αυτή την πολιτική καθώς στα ψηφοδέλτια τους βλέπουμε την συμμετοχή και των τριών κομμάτων από κοινού αλλά και εκπροσώπων των επιχειρηματικών ομίλων.
Η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση» όχι μόνο δεν είναι χαμένη όπως θέλουν να λένε, αλλά αποτελεί ισχυροποίηση της εργατικής λαϊκής αντιπολίτευσης απέναντι σε κεντρικό και τοπικό κράτος.
Είναι η μόνη δύναμη που δεν έχει εξαρτήσεις, που μπορεί να πάει κόντρα στην κυβερνητική πολιτική, που μπορεί να εξασφαλίσει, ΜΑΖΙ με τον λαό του Ηρακλείου, βελτίωση στην ζωή των δημοτών, για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων.

 

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ