Άρθρο Ανδρέα Απλαδά : " Λίγο πριν τις εκλογές… "

Petite Perle 300×250

Ονομάζομαι Ανδρέας Απλαδάς και ζητώ την τη στήριξη σας για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στο Μαλεβίζι. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τους λόγους που πιστεύω ότι είμαι κατάλληλος υποψήφιος για να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα μας στο δημοτικό συμβούλιο.

Έχω περάσει όλη μου τη ζωή στο Μαλεβίζι και αγαπώ πολύ τον τόπο μας. Γνωρίζω καλά τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Η εμπειρία μου στον τομέα της οργάνωσης και της κοινωνικής ενσωμάτωσης με έχει διδάξει τη σημασία της συνεργασίας. Η καθημερινή επαφή μου μαζί σας, λόγο της ενασχόλησης μου με την εστίαση όλα αυτά τα χρόνια με βοηθάει να κατανοώ βαθιά τις ανάγκες του Μαλεβιζίου και των κατοίκων του.

Δεσμεύομαι να εργαστώ για ένα πιο βιώσιμο, ανοιχτό και ενωμένο Μαλεβίζι. Θέλω να δημιουργήσω περισσότερες ευκαιρίες για τους νέους, να βελτιώσω τις υπηρεσίες υγείας και εκπαίδευσης και να προασπίσω το περιβάλλον μας.

Σας καλώ να συνεργαστούμε για ένα καλύτερο Μαλεβίζι. Το μέλλον μας εξαρτάται από τις επιλογές μας και μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας.

 

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Β. Απλαδάς

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη Συνεργασία Ευθύνης με τον Δημήτρη Πιτσικάκη

 

Συνεργασία Ευθύνης - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ