Μεγαλειώδης συγκέντρωση για τον Δημήτρη Πιτσικάκη στο Γάζι

Παλμός, δύναμη, πάθος και συγκίνηση στην ομιλία

Petite Perle 300×250

«Το στοίχημα που είχε βάλει η «Συνεργασία Ευθύνης» απόψε το πέτυχε» αναφέρουν στενοί συνεργάτες του Δημήτρη Πιτσικάκη και κάνουν λόγο για μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που έφτασε τον πήχη που είχαν θέσει.

Μια συγκέντρωση που είχε παλμό, δύναμη και πάθος με τον κόσμο να συγκεντρώνεται από νωρίς, καθώς το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό κέντρο μετά τον αγιασμό δεν μπορούσε να συγκρατηθεί.

Υπολογίζεται ότι περισσότερα από 4.000 άτομα, με τους μετριοπαθείς υπολογισμούς κατέκλυσαν την πλατεία που ασφυκτιούσε από τον κόσμο.

Τον παλμό έδιναν οι σημαίες και οι κόρνες ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τα πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Πιτσικάκης, εμφανίστηκε στην εξέδρα, ανθρώπινος και ενωτικός και δεσμεύτηκε να εργαστεί για όλο το Μαλεβίζι.

Πολλές ήταν οι συγκινητικές στιγμές με την πιο ιδιαίτερη ίσως αυτή όταν ανέβηκε στο βήμα, η κόρη του Μαρία και δεν μίλησε όπως είπε, ούτε για τον Δημήτρη Πιτσικάκη, ούτε για τον υποψήφιο αλλά για τον πατέρα της.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία τριών δημάρχων του Μαλεβιζίου, του Κώστα Μαμουλάκη, του Γιώργου Μαρκογιαννάκη και του Γιάννη Δρακουλάκη.

Η βραδιά έκλεισε φαντασμαγορικά με την παρουσίαση των υποψηφίων.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνεργασία Ευθύνης - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ