Μιχάλης Καραμαλάκης: Το Ηράκλειο μπορεί να γίνει πρότυπο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

Petite Perle 300×250

Με την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του, που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο.

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων, ο Πρόεδρος Νίκος Χαλκιαδάκης και τα μέλη του Δ.Σ. συζήτησαν με το Μιχάλη Καραμαλάκη και τους συνεργάτες του, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος στην καθημερινή άσκηση των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων, αλλά και για το πώς μπορούν να βελτιωθούν και να αναδειχτούν οι υποδομές του Ηρακλείου προς όφελος του τουρισμού και του Δήμου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης και τα μέλη του Δ.Σ. ανέφεραν στο Μιχάλη Καραμαλάκη πως από την πλευρά τους η πρόθεση συνεργασίας θεωρείται δεδομένη. Παράλληλα τον ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον που δείχνει για τον τουριστικό κλάδο.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης μετά τη συνάντηση δήλωσε:

«Το Ηράκλειο, είναι κορυφαίος τουριστικός προορισμός, που επισκέπτονται κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες. Η άψογη συνεργασία, με όλους τους φορείς του τουρισμού, είναι απαραίτητη. Η συνάντησή με τον Πρόεδρο και τα Μέλη του ΔΣ των Ξενοδόχων του ήταν άκρως εποικοδομητική. Εφόσον οι πολίτες μας τιμήσουν με την ψήφο τους, θα καταφέρουμε να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας, για να καταστήσουμε το Ηράκλειο πρότυπο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης».

1-36

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ