Ανοιχτή Επιστολή της Μαρίας Χαχλιουτάκη

Petite Perle 300×250

Αγαπητοί συνδημότες μου,
Σήμερα, στρέφομαι προς εσάς για έναν σημαντικό λόγο. Ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαλεβίζι με τον Δημήτρη Πιτσικάκη και την «Συνεργασία Ευθύνης», θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον λόγο που σας καλώ να με ψηφίσετε.

Η αγάπη μου για το Μαλεβίζι είναι βαθιά ριζωμένη και πηγάζει από τις πρώτες μου αναμνήσεις σε αυτόν το πανέμορφο μέρος που έχουμε την ευλογία να ζούμε. Εδώ που μεγάλωσα, πήγα σχολείο δημιούργησα σχέσεις φιλίας και όπου βιώνω καθημερινά τις χαρές και τις προκλήσεις της ζωής.

Καθώς προετοιμάζομαι να σταθώ μπροστά σας , ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, το κίνητρο μου είναι η επιθυμία να επιστρέψω κάτι στο Μαλεβίζι που μου έχει δώσει τόσα πολλά. Θέλω να διασφαλίσω ότι το Μαλεβίζι θα εξελίσσεται προς τη σωστή κατεύθυνση, προσφέροντας καλύτερες ευκαιρίες για όλους μας.

Είναι η αφοσίωση μου να εργαστώ για τη βελτίωση των υποδομών, του περιβάλλοντος, της καθημερινότητας μας και της ασφάλειας στο Μαλεβίζι. Δεν είναι μόνο μια πολιτική υπόσχεση, αλλά μια δέσμευση από μένα προς εσάς, τους συμπολίτες μου.

Τώρα, σας καλώ να με υποστηρίξετε με την ψήφο σας. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για το Μαλεβίζι και για τις επόμενες γενιές. Η ψήφος σας είναι η ευκαιρία μας να πραγματοποιήσουμε αυτό το όραμα. Με οδηγό τον Δημήτρη Πιτσικάκη!

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας. Μαζί, μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή που χρειάζεται και να κάνουμε το Μαλεβίζι τον τόπο που όλοι ονειρευόμαστε!
*Η Μαρία Χαχλιουτάκη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Συνεργασία Ευθύνης και επικεφαλής τον Δημήτρη Πιτσικάκη.

Συνεργασία Ευθύνης - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ